FESTIVAL, KORONAVIRUSET

Det blir Moldejazz 2020. Men i koronaminsket utgave.

Molde Jazzfestival 2008: Publikum slo opp paralyene på torget i Molde da Moldejazz åpnet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix.

Styret i Moldejazz har bestemt seg: Det blir gjennomført festival i juli 2020.

– Dette blir en mindre utgave av den opprinnelig planlagte jubileumsfestivalen, men det blir like fullt et fyldig jubileumsprogram med en rekke bestillingsverk og premierer, skriver festivalen i en pressemelding.

ANNONSE FRA BOSE:

Der påpekes det hvordan gjennomføringen av festivalen, som blir i uke 29, vil skape positive ringvirkninger for både musikere og leverandører som gjennom dette får betalte oppdrag.

– Moldejazz ønsker som den ledende norske jazzfestivalen å gå foran også i denne situasjonen og bidra til å sette en standard for hvordan en festival kan gjennomføres med de restriksjoner som påligger fra myndighetshold, står det videre å lese.

De store arrangementene på Romsdalsmuseet, i Alexandraparken og i Bjørnsonhuset er avlyst, og billettene vil bli automatisk refundert. I i stedet lanseres det et nytt festivalprogram i sin helhet i uke 21, altså om snaue to uker. Deretter starter billettsalget til disse konsertene. (NTB)

 

ANNONSE
ANNONSE
Si din mening om denne artikkelen

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Du vil kanskje også like