Respons

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått siden oppstarten våren 2017!

 

Torgeir Lorentzen: Leder for Bakkenteigen kulturhus og kulturformidling, Horten kommune.

«Vi lever i en bransje som er flinke til å skape møteplasser og felleskapsopplevelser for andre. Det er det viktigste vi driver med. Samtidig må vi også skape gode møteplasser og samtalearenaer for oss selv. Et nyhetsmagasin som Kulturhusmagasinet er i så måte et godt bidrag. Et nyhetsmagasin vil dels gi oss et bedre innblikk i hva andre driver med, og sånn sett bidra til kunnskapsoverføring. I tillegg tror jeg det er fornuftig at noen kikker oss litt i kortene av og til. Vi blir bedre av slikt!»

Torgeir Lorentzen

Leder for Bakkenteigen kulturhus og kulturformidling, Horten kommune

Lars Otto Ullereng er daglig leder hos Lillestrøm Kultursenter. Foto: Lillestrøm Kultursenter.

«Jeg er veldig fornøyd med at noen finner vår bransje interessant nok til å lage et slikt redaksjonelt magasin.»

Lars Otto Ullereng
Daglig leder hos Lillestrøm Kultursenter

Nina Hodneland er daglig leder i Norsk Kulturhusnettverk (NKN). Her inne på Sentralen, et kontor- og arrangementshus i de gamle lokalene til Christiania Sparebank i Kvadraturen i Oslo. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

«Det er utrolig gledelig at noen ser på næringen som en helhet, så tommel opp for det. Det er velfortjent for husene. Å få et blikk utenfra, fra noen som ser bransjen utenfra og skriver både om det som er bra og dårlig. Som stiller de kritiske spørsmålene og som heier husene frem. Jeg håper også at det settes fokus på momssaken, som er så viktig for husene. At det er et fagbransjested håper jeg gir litt mer dypdykk, slik at det skrives om bransjen og ikke bare arrangementene.»

Nina Marie Bjørka Moen Hodneland
Daglig leder i Norsk Kulturhusnettverk

Unni Heimdal er leder ved Gjøvik Kultursenter. Foto: John Berge ©

«Jeg håper Kulturhusmagasinet kan bidra til å fortelle omverdenen om alt det spennende som foregår i kulturhusene rundt omkring i landet.»

Unni Heimdal
Leder Gjøvik Kultursenter

Jan Schou foran kulturhuset i Kvinesdal. Foto: Kvinesdal kulturhus og kino

«Jeg kjenner redaktøren John Berge fra kinobransjen og siden vi er venner på Facebook, så har jeg likt siden med samme store begeistring som da KINOMAGASINET ble lansert. Jeg håper Kulturhusmagasinet henter innhold og er tilstede på Norsk Kulturhusnettverk sine møter for å kjenne på pulsen hva som skjer i kulturhus-Norge!»

Jan Schou
Kultursjef – kulturhusleder/kinosjef for Kvinesdal Kulturhus og Kino

Ronny Silden Totland er daglig leder hos Nordfjordhallen Idrett- og Kulturanlegg.

«Et slikt magasin har vi kulturhus virkelig savnet!»

Ronny Silden Totland

Daglig leder

Nordfjordhallen Kultur- og Idrettsarena

«Jeg har lenge savnet at norske kulturhus får et grundigere fokus på vår virksomhet og gjerne mer bransjerettet enn det dagspressen med sin mer tilfeldige dekning er i stand til. Med et fagblad som Kulturhusmagasinet kan vi åpenbart få en bredere dekning, som vil komme både bransjen og publikum til gode i form av åpne debatter og en større informasjonsflyt rundt både innholdet på husene og den praktiske driften. Like viktig er det at lesere over hele landet kan få en felles arena, via dette magasinet, til å lese, se og høre hvordan det er nettopp andre steder, for dermed å hente både inspirasjon og lære av andre. Jeg er overbevist om at John Berge, med sin lange erfaring som journalist og med 20 års spesialisering innenfor kultur- og bransjejournalist, er rett person til å dekke dette tidligere forsømte området innenfor journalistikken. Jeg ble veldig glad da jeg hørte om initiativiet og applauderte det fra første stund. Den første tiden med Kulturhusmagasinet lover godt, og jeg ser spent frem til fortsettelsen. Jeg gir Kulturhusmagasinet mine beste anbefalinger!»

Andreas Gilhuus
Daglig leder Bølgen kulturhus i Larvik og styremedlem i Norsk Kulturhusnettverk