BILDE

3LCD er Epsons styrke

Stian Georg Andresen, Professional Display Account Manager hos Epson Europe B.V. Norway Branch.

Epson Europe B.V. Norway Branch har pr. 2020 vært her i landet i 22 år.

Det er printprodukter som er den største delen av selskapets virksomhet, men de har også fått en stor posisjon i projektormarkedet.

ANNONSE FRA BOSE:

De var først ute med 3LCD-teknologien som de har patent på.

– Vi har lenge vært størst innenfor leveranser til skoler og firmaer, men vi har gjort en stor satsing for å vokse i Pro AV-segmentet. I 2018 var vi nummer én i Europa innen dette området, både i volum og verdi. Vi er også nummer én i Norge, forteller Stian Georg Andresen, Professional Display Account Manager hos Epson Europe B.V. Norway Branch.

– Hva med scene- og utleiefirmaene?

– Vi har kommet veldig godt inn i dette segmentet. Ikke med de store, aller mest lyssterke projektorene, men der hvor man har sett hvor man har behov for noe som ikke er så tungt å bære på. Hvor én person kan klare jobben. Her har vi levert en stor andel av projektorer i kategorien 12-15.000 luminans. Scenekunst, teater, mappingtjenester og uteleiemarkedet er viktig, men samtidig som vi jobber i de andre markedene.

– Det som skiller oss fra flere andre er at vi kun har en linseserie, med unntak av 25K som har sin egen serie, så har vi fra 5.500 til 20.000 lumens med samme linser. Det gjør det enklere for uteleieselskapene å ha en hardware-varisjon, sier Andresen.

Pr. 2019 er de aller fleste Epson-projektorene laserbasert. De første modellene kom i 2016.

Les også:

AV Partner og Epson: «Vi har topp samarbeid!»

Om Epson

Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, klokker og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 81.000 ansatte fordelt på 85 selskaper rundt om i verden og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

Nettside: epson.no

Vil du lese de store, grundige artiklene først av alle? Abonner på den trykte utgaven av magasinet:

Denne artikkelen sto opprinnelig på trykk i nr. 7-2019 av SCENEMAGASINET. Den blir lagt som plussartikkel ila. kort tid. For å kunne lese denne, og andre unike bransjesaker, må du heretter ha gyldig abonnement. Det gir deg digitale fordeler og det trykte bladet først av alle tilsendt via Posten.

Bestill abonnement her og få glede av en rekke fordeler når vi snart lanserer vår nye plusstjeneste!

TIPS OSS! Vil du at vi skal skrive om deg, ditt firma, dine produkter, dine ansatte, dine prosjekter? Vi er avhengig av tips. Send oss et tips her! 

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like