DISTRIBUTØR

QSC valgte Benum som ny norgespartner

Etter å ha samarbeidet med EM Nordic siden tidlig på 70-tallet satser amerikanske QSC nå på direktesalg i Finland, Danmark og Island, mens to nye distributører får rettighetene i Sverige og Norge.

I Sverige blir dette Audiovision AB, og i Norge er Benum Norway AS valgt, melder QSC i en pressemelding.

ANNONSE FRA BOSE:

QSC forteller at de endrer distribusjonsmodell for å styrke sin posisjon på det nordiske markedet.

«Vi har greid å styrke vår posisjon på tvers av alle avdelingene ved å sette inn flere dedikerte QSC medarbeidere som har fokusert særlig på den nordiske regionen. Med vår nye distribusjonsmodell for Norden vil vi jobbe med en svært erfaren eksklusiv distribusjonspartner i Norge», uttaler Jan Villumsen, Market Development Manager Nordic, QSC EMEA.

Avtalene trer i kraft fra 1. juli 2021.

 

Jan Villumsen, Market Development Manager, Nordic at QSC EMEA. Foto: Privat.

«QSC har aktivt jobbet med å øke tilstedeværelsen og markedsandelen i hele EMEA-regionen i løpet av de siste tre årene,» sier Duncan Savage, Regional Director Northern Europe, QSC EMEA.

«Da er det en selvfølge at distribusjonsmodellen vår skal støtte denne utviklingen, og derfor har vi bestemt oss for å jobbe med Audiovision AB Benum Norway AS som partnere som deler vår visjon og våre strategier.»

Duncan Savage, Regional Director Northern Europe, QSC EMEA. Foto: Privat.

QSC, LLC ble grunnlagt i 1968 av ingeniørstudenten Patrick Howe Quilter i Costa Mesa, California, USA. Quilter startet med å lage en rimelig bassforsterker for bandet til broren. QSC står for Quilter Sound Company.

Patrick Howe Quilter. Foto: QSC.

Anno 2021 er selskapet kjent for profesjonelle lydprodukter som høyttalere, digitalmiksere, forsterkere, lydprosessorer, digitale kinosystemer og ikke minst Q-SYS softwaren, et komplett lyd, bilde og kontrollsystem.

QSC mener de tilbyr pålitelige, skalerbare og fleksible løsninger for profesjonelt installerte-, portable-, produksjon-, bedrifts- og kinoløsninger.

Audiovision AB ble etablert i 1984. De er basert i Karlstad og har levert utstyr til over 25.000 møterom i Sverige.

Benum Norway AS trenger neppe noen nærmere presentasjon. I 2021 feirer firmaet 50 år.

«Vi gleder oss til å jobbe med en spennende partner som QSC, og har høye forventninger til samarbeidet,» uttaler Ronald Hernes, daglig leder i Benum Norway AS.

Daglig leder Ronald Hernes i Benum Norway AS. Foto: John Berge, PRO AV MAGASINET.no ©

 

Erik Østby, daglig leder i EM Nordic sitt norske kontor, sier i en kommentar til PRO AV MAGASINET at han ønsker Benum lykke til med et meget godt merke, og ser lyst på fremtiden for EM Nordic.

«Dette betyr åpning for andre spennende muligheter og varemerker for oss,» sier Østby.

«Vi ser frem til å jobbe sammen med de nye eksklusive distribusjonspartnerne og å bygge direkte kundeforhold med integratorer, konsulenter, softwareutviklere og sluttbrukerne av våre produkter i de andre landene. Vi vil også takke EM Nordic for deres flotte jobb og dedikasjon,» avrunder Duncan Savage fra QSC EMEA.

LES OGSÅ DISSE SAKENE OM BENUM:

Møt Mister «Corporate Rock’n Roll»

Slik var sivilingeniør Benum

LLB 2019: Benum skal ha «freshe ting», sier Ronald Hernes.

LES OGSÅ DISSE SAKENE OM Q-SYS OG EM NORDIC:

LLB 2019: EM Nordic med fokus på EAW og QSC Q-SYS

Rogalendingene går for multikanals-lyd med hjelp av QSC

Håper på EAW-suksess

 

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like