Se oss i sosialt media

KORONAVIRUSET

Bary startet med drive-in-konserter

Avatar photo

Publisert

den

LLB-firmaet Bary klarer å sysselsette rundt 20 av sine 50 permitterte ansatte ved å arrangere det de kaller Drive-in Live.

I samarbeid med Streamy.no er det duket for flere konserter.
Etter en testkjøring tirsdag 31. mars, ble det konserter på løpende bånd med Klovner i Kamp (onsdag 1. april 2020), Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Arif og mange flere.
(Artikkelen fortsetter nedenfor.)

«Gleda meg enormt til å spele på torsdag, trur det vil bli eit minne for livet både for publikum, oss på scena, og for alle som jobber i kulissene for å sette i gang denne heilt unike konserten. Mest sannsynlig vil eg aldri få oppleve noko slikt igjen, så dette blir veldig spennande!», uttaler en av artistene, Eva Weel Skram.
Konseptet går ut på at man selger billetter til hver enkelt bil, som får kjøre inn på området ved Norges Varemesse i Lillestrøm.
Det er plass til ca. 200 biler.
Fem personer fra samme husholdning kan være i bilen.
Lyden fra forestillingen vil bli sendt via FM-båndet.
Så kan man også kjøpe strømmebillett.
Den kan kun sees der og da, live, og blir ikke mulig å se i etterkant.
– På denne måten får vi spilt for publikum, og vi får satt i sving alle de arbeiderne, hele næringskjeden som følger med artister som er på turne. Alle disse har mistet jobben på grunn av Korona, sier «Dansken» i Klovner i Kamp til TV 2.

Forretningsutvikler Morten Bakke fra Bary. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


– Det blir spennende å se om vi får til dette her nå, og om det fungerer. Det er en høy satsing da. Men vi må jo prøve å gjøre ett eller annet. Vi kan jo ikke bare sitte hjemme å se på at dette skjer, sier Morten Bakke som er forretningsutvikler i Bary, til TV2.no.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær