Se oss i sosialt media

ARTISTOMTALE

Alan Walker skal spille i Oslo Spektrum

Publisert

den

En stor nyhet vanker til Alan Walker-fansen: Han tar med seg hitparaden sin til Oslo Spektrum i november 2019.

Det er nærmere bestemt 9. november 2019 fansen kan sette ring rundt i kalenderen. Da er nemlig Alan Walker (21) klar til å innta Oslo Spektrum som del av sin «Aviation Tour»: Walkers første arenaturné.
Storhiten «Faded» kom i 2015 og siden har Walker toppet hitlister over store deler av verden. Han kan videre skilte med å ha blitt strømmet over en milliard ganger på Spotify – og turnert verden rundt.
Konserten i Oslo Spektrum blir den første av totalt ni konserter som skal offentliggjøres for «Aviation Tour».
Walker stakk av gårde med den gjeve prisen Årets Spellemann under prisutdelingen i mars. Den norsk-britisk DJ-en og musikkprodusenten hilser via pressemeldingen:
«Jeg gleder meg enormt til å holde konsert i hovedstaden – og det blir helt spesielt å kunne gjøre dette i forbindelse med min aller første arenaturné».
Han sier videre ifølge Dagbladet:
– Jeg kan ikke si så mye ennå, men jeg kan røpe at jeg driver og planlegger en helt unik opplevelse, hvor jeg har tatt med meg inspirasjon fra gaming-verden i tillegg til det vi kjenner igjen fra Walker-universet. (NTB)

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær