ARTISTOMTALE

Alan Walker skal spille i Oslo Spektrum

Årets Spellemann gjør seg klar til Oslo-konsert. Alan Walker inntar Oslo Spektrum i november. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix.

En stor nyhet vanker til Alan Walker-fansen: Han tar med seg hitparaden sin til Oslo Spektrum i november 2019.

Det er nærmere bestemt 9. november 2019 fansen kan sette ring rundt i kalenderen. Da er nemlig Alan Walker (21) klar til å innta Oslo Spektrum som del av sin «Aviation Tour»: Walkers første arenaturné.

ANNONSE FRA BOSE:

Storhiten «Faded» kom i 2015 og siden har Walker toppet hitlister over store deler av verden. Han kan videre skilte med å ha blitt strømmet over en milliard ganger på Spotify – og turnert verden rundt.

Konserten i Oslo Spektrum blir den første av totalt ni konserter som skal offentliggjøres for «Aviation Tour».

Walker stakk av gårde med den gjeve prisen Årets Spellemann under prisutdelingen i mars. Den norsk-britisk DJ-en og musikkprodusenten hilser via pressemeldingen:

«Jeg gleder meg enormt til å holde konsert i hovedstaden – og det blir helt spesielt å kunne gjøre dette i forbindelse med min aller første arenaturné».

Han sier videre ifølge Dagbladet:

– Jeg kan ikke si så mye ennå, men jeg kan røpe at jeg driver og planlegger en helt unik opplevelse, hvor jeg har tatt med meg inspirasjon fra gaming-verden i tillegg til det vi kjenner igjen fra Walker-universet. (NTB)

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like