Se oss i sosialt media

LLB 2023

– Alle er superspente og gleder seg til å treffe folk igjen!

Avatar photo

Publisert

den

Prosjektleder Vegard Fjellklang Paulsen i Lyd, lys og bildeforeningen. Foto: John Berge, PRO AV MAGASINET.no ©

Prosjektleder Vegard Fjellklang Paulsen i Lyd, lys og bildeforeningen har oppdatert hallkartet foran LLB-messen 2023 uttalige ganger og ingenting gleder ham mer. 

I forkant av LLB 2023-messen – som foregår i Telenor Arena 15., 16. og 17. mars 2023 – er det pr. 2. mars 55 påmeldte utstillere. Det er én mer enn forrige gang det var messe, i 2019. Og flere er på vei inn!

– Jeg tror LLB 2023 vil gi noe for enhver smak, sier Vegard da vi møter ham til en samtale hos arbeidsgiveren hans, Videoutstyr Norge.

– Vi tenker kanskje at alle vet hva messen handler om, da «alle» vet hva LLB er. Men jeg snakker med mye folk som ikke helt skjønt hva det er! Derfor føler jeg det er viktig å også få frem det enda bredere, sier han med entusiasme, før han fortsetter og gir svar:

– Det er jo de profesjonelle leverandørene, importørene og distributørene av teknisk utstyr innen de tre sjangrene – lyd, lys og bilde – og scene – som stiller ut. Derfor er det mye forskjellig, fra Prolyd med synther til MTI med mobilscener.

Vegard Fjellklang Paulsen i lokalene til arbeidsgiveren, VideoUtstyr Norge, 28. februar 2023. Foto: John Berge, PRO AV MAGASINET.no ©

LLB-foreningen – som står bak – lover også en rekke seminarer. Blant de som er annonsert så langt finner vi et om hvordan bruke YouTube til forretningsdrift, et nærblikk på hvordan dokumentarserien «Martine» ble laget og hvordan bygge opp et musikkstudio for «immersive audio».

– De som burde ta turen til LLB 2023 er alle med behov for utstyr, teknisk kompetanse og hjelp i forbindelse med fremtidige investeringer, innen proff lyd, lys og bilde. De du treffer på messegulvet er nåværende og fremtidige samarbeidspartnere for hele bransjen, slår Vegard Fjellklang Paulsen fast.

– Hva er tilbakemeldingene fra utstillere? 

– Alle er superspente og gleder seg til å treffe folk igjen. Det blir mange nye kule ting å se.  

Fra messen i 2019 da Karyl Marie delte ut bladene fra oss, da vi het SCENEMAGASINET.

PS! PRO AV MAGASINET jobber med en stor messespesial og der er det fortsatt mulighet å sikre seg annonseplass om ditt firma er raskt ute!

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse
Skriv en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

september 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Facebook

populær