Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Bare fryd og gammen etter lydfusjon. Nå er Arva Lydsystemer en realitet.

Avatar photo

Publisert

den

Det klinger godt og harmonisk etter at svenske Arva Trading AB for alvor har tatt steget inn i Norge.

Nå har de slått sammen Drammen Lyd AS og Lyd-Systemer AS, og det med stor suksess.
Lyd-Systemer AS ble solgt til Arva Trading AB i 2017, og så kjøpte svenskene også halvparten av Drammen Lyd AS.
Høsten 2018 er sammenslåingen komplett og hele firmaet – som nå heter Arva Lydsystemer – er samlet med seks mann i Ensjøveien i Oslo.
Terje Engedahl fra Lyd-Systemer AS er daglig leder og Rasmus Eide, tidligere daglig leder fra Drammen Lyd AS, er salgsjef.
I tillegg jobber Dag Westgård, Paul Ivar Skjærvold, Anders Faafeng og Helge Bentsen i det som nå heter Arva Lydsystemer.
Morselskapet i Sverige, Arva Trading AB, og de har også en dansk avdeling, kalt Alfa Audio.
Terje Engedahl forteller i en samtale med Scenemagasinet.no at de viktigste kundegruppene for selskapet er kulturhus, kringkasting, konsertsteder og PA-utleie-firmaer.

Firmaet regner med å omsette for rundt 24 millioner kroner i 2018.
– Det er en stor fordel å være en del av et firma som er representert i Sverige og Danmark, sier Engedahl.
Det gir bedre innkjøpsbetingelser som kommer kundene til gode!
– Har kundene merket sammenslåingen?
– Det har gått bra å slå oss sammen. Vi har tatt vare på det beste av begge, med fokus på god kundeservice og gode produkter. Vi har mye høykvalitetsprodukter, sier Arva-sjefen og nevner merker som d & b audiotechnik, DPA Microphones, Powersoft og Link. Arva selger også blant annet Yamaha Pro Audio, Sony Wireless, Adam Audio, Apex, PreSonus, Radial Engineering, DPA med flere.

– Det fusjonerte selskapet i Norge kompletterer Arva Group på en veldig god måte, sier Olof Arvidsson, konsernsjef i Arva Trading, i en kommentar.
– Bedriftsgruppen får en bedre konkurranseposisjon med sterke synergier, da vi nå jobber sammen med noen av bransjens sterkeste merkevarer i hele Skandinavia, legger svensken til.
Rasmus Eide og Terje Engedahl mener begge at Arva Lydsystemer er en konstellasjon med en sterk produktportefølje. Fusjonen gjør firmaene – som nå altså er ett –mer komplett med verdensledende produkter, større kunnskap og engasjement på flere områder, lover duoen.

 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

februar 2024
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Facebook

populær