LEVERANDØR

Bare fryd og gammen etter lydfusjon. Nå er Arva Lydsystemer en realitet.

Arva Lydsystemer er resultatet av fusjonen mellom Drammen Lyd & Lyd-Systemer AS. Fra v. Terje Engedahl, Olof Arvidsson og Rasmus Eide. Foto: Arva Trading AB.

Det klinger godt og harmonisk etter at svenske Arva Trading AB for alvor har tatt steget inn i Norge.

Nå har de slått sammen Drammen Lyd AS og Lyd-Systemer AS, og det med stor suksess.

ANNONSE FRA BOSE:

Lyd-Systemer AS ble solgt til Arva Trading AB i 2017, og så kjøpte svenskene også halvparten av Drammen Lyd AS.

Høsten 2018 er sammenslåingen komplett og hele firmaet – som nå heter Arva Lydsystemer – er samlet med seks mann i Ensjøveien i Oslo.

Terje Engedahl fra Lyd-Systemer AS er daglig leder og Rasmus Eide, tidligere daglig leder fra Drammen Lyd AS, er salgsjef.

I tillegg jobber Dag Westgård, Paul Ivar Skjærvold, Anders Faafeng og Helge Bentsen i det som nå heter Arva Lydsystemer.

Morselskapet i Sverige, Arva Trading AB, og de har også en dansk avdeling, kalt Alfa Audio.

Terje Engedahl forteller i en samtale med Scenemagasinet.no at de viktigste kundegruppene for selskapet er kulturhus, kringkasting, konsertsteder og PA-utleie-firmaer.

Firmaet regner med å omsette for rundt 24 millioner kroner i 2018.

– Det er en stor fordel å være en del av et firma som er representert i Sverige og Danmark, sier Engedahl.

Det gir bedre innkjøpsbetingelser som kommer kundene til gode!

– Har kundene merket sammenslåingen?

– Det har gått bra å slå oss sammen. Vi har tatt vare på det beste av begge, med fokus på god kundeservice og gode produkter. Vi har mye høykvalitetsprodukter, sier Arva-sjefen og nevner merker som d & b audiotechnik, DPA Microphones, Powersoft og Link. Arva selger også blant annet Yamaha Pro Audio, Sony Wireless, Adam Audio, Apex, PreSonus, Radial Engineering, DPA med flere.

– Det fusjonerte selskapet i Norge kompletterer Arva Group på en veldig god måte, sier Olof Arvidsson, konsernsjef i Arva Trading, i en kommentar.

– Bedriftsgruppen får en bedre konkurranseposisjon med sterke synergier, da vi nå jobber sammen med noen av bransjens sterkeste merkevarer i hele Skandinavia, legger svensken til.

Rasmus Eide og Terje Engedahl mener begge at Arva Lydsystemer er en konstellasjon med en sterk produktportefølje. Fusjonen gjør firmaene – som nå altså er ett –mer komplett med verdensledende produkter, større kunnskap og engasjement på flere områder, lover duoen.

 

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like