LEVERANDØR

Bary er fem år og byr på Barydagene med seminarer og bursdagsfest

9. og 10. oktober 2018 arrangerer Bare AS Barydagene 2018 på Parkteatret i Oslo.

Nei, det er ikke harrydagene. Det er Barydagene.

Den 9. og 10. oktober 2018 arrangerer Bary AS Barydagene 2018 på Parkteatret i Oslo.

ANNONSE FRA BOSE:

Tirsdag 9. oktober er satt av til teknisk nerding, mens onsdag 10. oktober byr selskapet på et program som kan være veldig nyttig for alle i bransjen.

Og det beste av alt – Barydagene er helt gratis, uten påmeldingsavgift.

Bary er tross sin unge alder en av landets største leverandører av teknikk til konserter, festivaler, eventer og andre arrangementer og kan vise til årevis med erfaring i bransjen – med gode referanser.

– Det faglige programmet går på kurs og foredrag i forhold til utstyret vi leier ut og selger, forteller Frode Eggum Have, markedsansvarlig hos Bary AS, i en samtale med Kulturhusmagasinet.no.

Frode Eggum Have, markedsansvarlig hos Bary AS. Foto: Bary.

I dag, torsdag 27. september, ble påmeldingen til messedagene lagt ut på nettsiden til selskapet.

I løpet av få timer var nærmere 100 personer påmeldt.

Blant foredragene finner vi informasjon om Shures trådløse systemer, GLUX LED-skjerm og kontrollere, Ayrton fra verdens største fabrikk av bevegelige lyskastere, med videre. Det er begrenset antall plasser og man må melde seg på i forkant.

Barydagene 2018 avrundes med en storstilt bursdagsfeiring.

Onsdag 10. oktober forvandler Bary Parkteatret til sin egen lille eventarena for kunder, kollegaer, samarbeidspartnere, freelancere og konkurrenter. Men fortvil ikke. Selv om man faller utenfor alle disse gruppene er man fortsatt hjertelig velkommen. Ikke verst!

– Vi ønsker å vise oss frem, og feire oss selv, med en liten fest siden Bary er fem år i år, sier Eggum Have.

Bary frister bransjefolk med tonnevis av «state-of-the-art» scenetekniske duppedingser i alle former og fasonger, artister og underholdning av ypperste klasse – og som alltid; noe godt i glasset!

Barymessen gikk først av stabelen i 2014, så i 2016 og for tredje gang i 2018. Den arrangeres annethvert år, ettersom også LLB-messen er annet hvert år.

Barydagene 2018

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like