Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Bary har startet med salg av Clair Brothers høyttalersystemer

Avatar photo

Publisert

den

Clair Brothers-høyttalersystemer skal nå få mulighetene til å spre gromlyd fra norske scener.

Det melder Bary, som skal presentere den amerikanske høyttalerprodusenten på sin stands under LLB-messen 2019. Bary har dessuten hele tre stands, mer enn alle andre utstillere, på messen som foregår i Telenor Arena 6. til 8. mars 2019.
(Gratis påmelding skjer her.)
Salgsansvarlig Terje Hvam hos Bary opplyser at det har vært en norsk representant for Clair Brothers i Norge tidligere, men at Bary er de første distributøren.
– Det selger seg selv, det er flotte systemer. Vi har allerede solgt 60 høyttalere etter en måneds distribusjon, til kulturhus og puber.
– Hvordan ligger de prismessig?
– Meget konkurransedyktig, mener Hvam.
Under LLB er Hvam og kollegene opptatt av at folk skal få høre Clair Brothers-systemene.
– De har en lydkvalitet som er vanvittig god, hevder Hvam.

http://scenemagasinet.no/her-er-deltakerne-pa-llb-messen-2019/
Forretningsutvikler Morten Bakke i Bary forteller til Scenemagasinet at det var under en ledersamling på Totenåsen i 2018 at Clair Brothers ble nevnt.
Ett av punktene som stod på flipover’n, var P.A. Ledergruppen hadde lenge diskutert mulighetene for å finne en mer kostnadseffektiv løsning på kjøp og salg av høyttalere.
Den største utfordring var å koble «kostnadseffektiv» sammen med kvaliteten Bary skal ha på sin portefølje, forteller Bakke.
Utviklingsansvarlig Arne Bakstad mente at Bary burde sjekket ut Clair Brothers, mens de andre mente at det mest sannsynlig var langt utenfor rekkevidde, og at det bare var de aller største guttene som jobbet med Clair Brothers. Det ble også kommentert: «Dessuten driver vel bare Clair Brothers med produksjon av høyttalere til egen touring, og ikke for salgs?».
Den kvelden bestemte Bary-ledergruppen seg uansett for å ta skrittet og lære mer om dette selskapet. Det tok ikke lang tid før forretningsutviklere i både Clair og Bary hadde startet dialogen. Clair Brothers gjorde sitt referansearbeid, og kom med tilbakemeldingen til gjengen på Fetsund, om at det var ønskelig å fortsette samtalen om distribusjon for Norge.
Innstillingen til amerikanerne, fra første stund Bary gikk i dialog med dem, var at vi rett og slett at Bary måtte høre selv. Bary tok dem på ordet, og sendte en liten delegasjon med lydteknisk personell for å finne ut om mer om systemene deres i 2018.
Brødrene Roy og Gene Clair er opphavet bak Clair Bros. Audio Systems, Inc.
De startet allerede i 1955, i et lite tettsted som heter Lititz i Pennsylvania. Brødrene har bygget selskapet opp, stein for stein, og har skapt den største merkevaren innenfor høyttalere på verdensbasis.
Noen mener til og med at Clair Brothers var de som bidro til å skape «touring-konseptet». Hver eneste dag leverer deres produksjonsselskap lyd til 160 store konserter verden over – og nå skal Bary sørge for at det blir enda flere.
http://scenemagasinet.no/bary-na-med-alle-fargespekter/

Robert Augdal (t.v.) er daglig leder i Bary. Her sammen med en av gründerne, Morten Bakke (t.h.) Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©http://scenemagasinet.no/llb-2019-seminar-og-kurslisten/
http://scenemagasinet.no/nye-ansatte-hos-bary-as/
http://scenemagasinet.no/bary-er-fem-ar-og-barydagene-er-her-igjen/
http://scenemagasinet.no/barysak/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær