Se oss i sosialt media

ARTISTOMTALE

Deep Purple til Tons of Rock

Publisert

den

Tons of Rock i Oslo kjører på med artistslipp frem mot starten av billettsalget til neste års festival fredag 15. november 2019 – og slipper nå Deep Purple ut av sekken.

Det skjer bare dager etter at tungrockfestivalen, som i fjor etablerte seg på Ekebergsletta i Oslo etter noen år i Halden, kunne melde Iron Maidens ankomst.
– Det er gøy å være bookingsjef i Tons of Rock i disse dager, sier booking- og festivalmanager Jarle Kvåle, som melder at det har «virkelig kokt i våre kanaler siden vi slapp Iron Maiden».
– Drømmer går i oppfyllelse både her på kontoret og hos publikum når vi kan presentere legender og ungdomshelter i kombinasjon samtidens viktigste band og artister i vår sjanger.
Og Deep Purple er ikke til å kimse av heller:
Med verdens mest kjente gitarriff – fra «Smoke On The Water» – i katalogen og over 100 millioner solgte album har bandet vært med på å definere rocken.

Deep Purple følger på som nytt stornavn til Tons of Rock. Nå blir «Smoke on the Water» muligens å høre på Ekebergsletta i 2020.


I tillegg til Deep Purple lokker Tons of Rock med følgende nye artistnavn:
Within Temptation, Airbourne, Amon Amarth, Hypocrisy og det norske black metalbandet 1349 – som er aktuelle med sitt syvende album, etter tidligere i år å ha sluppet singelen «Dødskamp», et kommisjonsverk på oppdrag fra Munchmuseet, Innovasjon Norge og Visit Norway. Det passer bra for en festival som oppkalte scenene sine etter verk av Munch.
Fra før av er Iron Maiden, Disturbed, Dimmu Borgir, Gojira, Sepultura og Backstreet Girls bekreftet til festivalen i 2020. (NTB)
 

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

februar 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Facebook

populær