Se oss i sosialt media

ARRANGEMENT

Det er bare å glede seg til juni

Avatar photo

Publisert

den

Leteng byr på nettverks- og AV-kurs, samt en egen «Experience-dag», som avrundes med årets sommerfest. Med unik underholdning!

Det er ikke måte på av faglige og sosiale ting å se frem til når en av landets ledende AV-leverandører, Oslo-baserte Leteng, legger opp til en pangstart på juni. For hør bare her.

Følgende kurs skjer 6., 7. og 8. juni 2023: AVIXA CTS sertifiseringskurs: Certified Technology Specialist

Så 7. juni 2023: Nettverkskurset. Dette er et grunnkurs i nettverk med fokus mot AV bransjen. Etter dette kurset vil du være med, ikke føle deg hverken «dum» eller utdatert så snart nettverk kommer på banen

8. juni 2023: Alt om A/V. I over ti år har dette vært bransjens desidert mest populære kurs for A/V. Ingen andre i nærheten. Ny i bransjen, AV/IT ansvarlig i bedriften, innkjøp eller nytt prosjekt, friske opp gamle kunster? Dette er kurset for deg, melder Leteng.

Selve rosinen i pølsa skjer 7. juni. Da er det hele ettermiddagen, etter nettverkskurset, som er viet til seminarer.

Det loves «et dypere dykk i teknologiene og produktene», med Netgear som hovedpartner på eventet. De vil i sin presentasjon legge vekt på sin AV Line-serie med oppsett og tips for optimalisering av nettverk for AV over IP. 

Netgear sin AV line har ferdige presets for bl.a Crestron, Atlona, Aurora, AMX, QSC og mange flere. Kramer er selvfølgelig en av de.

Men det er flere gjester. TvOne er kanskje bransjens råeste produsent av prosessorer, matriser med brukergrensesnitt mot videovegger. Jon Hubrey vil presentere de siste versjonene til CorioMaster, melder Leteng.

Vaddio er viden kjent for sin høye kvalitet med kameraløsninger for undervisning, webinarer og videokonferanse. Disse med mange flere kommer med presentasjoner og egne stands. Leteng poengterer at de selvsagt spanderer lunsj, brus og kaffe.

Etter seminarene er det klart for årets sommerfest, som Leteng kaller «Experience AfterWork».

Firmaet har leid det velkjente spillestedet Olsen på Bryn for et lite AfterWork Party i perioden 17:00 – 21:00. 

På scenen skal AV-branjsens eget husband «hoppe etter Wirkola». Tidligere har Leteng invitert LedFoot (Exit), Anne Grethe Preus, Unni Wilhelmsen, Vidar Busk med flere. Denne gangen utfordrer de seg selv. For første gang (trommevirvel!) vil bransjeveteranene Willy Johansen (Avistic) og Øyvind Jacobsen (Leteng) servere oss en minikonsert av det mer rocka slaget.

All påmelding og mer informasjon finner du her.

Øyvind Jacobsen, markeds- og produktsjef i Leteng. Foto: John Berge, PRO AV MAGASINET ©
Annonse
Skriv en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær