Se oss i sosialt media

ARRANGEMENT

Fagdag med 40-årsjubilanten Renkus-Heinz

Publisert

den

California-firmaet Renkus-Heinz startet opp i 1979. Nå kommer en representant fra firmaet til Norge for å fortelle mer om produktene deres.

Det hele skjer hos Design og arkitektur Norge (DOGA) i Oslo, 27. august 2017, i regi av importøren Benum.
Produktsjef Daniel Glaister hos Benum har blant annet har installert Renkus-Heinz-høyytalere i Nidarosdomen og nylig utførte et intrikat oppsett hos DOGA, hvor behovet skulle dekke alt fra konserter til møter/foredrag, og samtidig ta hensyn til den store maskinhallens spesielle utforming. (Den er fra 1898).

Til å demonstrere det nye høyttaler-oppsettet til DOGA kommer Fadnes, kjent fra blant annet Jim Stärk.


Andre kjente steder med Renkus-Heinz-høyttalere i Norge er Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo Rådhus.
«I over 40 år har Renkus-Heinz stått for lydtekniske innovasjoner for å sikre optimal lyd i akustisk krevende rom og omgivelser verden over,» heter det i en pressemelding fra Benum.

Fra maskinhallen hos Design og arkitektur Norge (DOGA). Foto: Benum.


Fagdagen – som går over hele tirsdagen – er gratis for alle interesserte, og med mat og drikke, melder importøren, og for deg som ønsker å lære mer om hvordan du løser utfordrende akustiske installasjoner ved hjelp av blant annet beamsteering-teknologi, med minimale visuelle inngrep, som ofte er et krav i kirker, rådhus og lignende.
 

Michal Poplawski.


Ved hjelp av programvaren RHAON II vil Renkus-Heinz’ egen Michal Poplawski vise hvordan du kan programmere hver enkel Renkus-Heinz høyttaler til ditt behov, i tillegg til Ease Focus 3 for å gjøre dekningsberegning for din neste installasjon.
De nye C, T og P-seriene blir også presentert. C-serien er et kostnadseffektivt alternativ for installatører, T-serien kommer med RHAON- og Dante-muligheter, mens P-serien er Renkus-Heinz’ nye hi-end høyttalere med blant annet True Digital Class D forsterkere og et hav av tilpasninger.
Det blir også en gjennomgang av de ulike ICONYX-variantene. Som den nye Directivity Control-serien, som kan programmeres gjennom en smarttelefon, og selvfølgelig de ikoniske Compact- og ICLive X Digitally Steerable Array Systems-seriene.
 

 
 

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

september 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær