Se oss i sosialt media

ARRANGEMENT

Fagdag med 40-årsjubilanten Renkus-Heinz

Avatar photo

Publisert

den

California-firmaet Renkus-Heinz startet opp i 1979. Nå kommer en representant fra firmaet til Norge for å fortelle mer om produktene deres.

Det hele skjer hos Design og arkitektur Norge (DOGA) i Oslo, 27. august 2017, i regi av importøren Benum.
Produktsjef Daniel Glaister hos Benum har blant annet har installert Renkus-Heinz-høyytalere i Nidarosdomen og nylig utførte et intrikat oppsett hos DOGA, hvor behovet skulle dekke alt fra konserter til møter/foredrag, og samtidig ta hensyn til den store maskinhallens spesielle utforming. (Den er fra 1898).

Til å demonstrere det nye høyttaler-oppsettet til DOGA kommer Fadnes, kjent fra blant annet Jim Stärk.


Andre kjente steder med Renkus-Heinz-høyttalere i Norge er Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo Rådhus.
«I over 40 år har Renkus-Heinz stått for lydtekniske innovasjoner for å sikre optimal lyd i akustisk krevende rom og omgivelser verden over,» heter det i en pressemelding fra Benum.

Fra maskinhallen hos Design og arkitektur Norge (DOGA). Foto: Benum.


Fagdagen – som går over hele tirsdagen – er gratis for alle interesserte, og med mat og drikke, melder importøren, og for deg som ønsker å lære mer om hvordan du løser utfordrende akustiske installasjoner ved hjelp av blant annet beamsteering-teknologi, med minimale visuelle inngrep, som ofte er et krav i kirker, rådhus og lignende.
 

Michal Poplawski.


Ved hjelp av programvaren RHAON II vil Renkus-Heinz’ egen Michal Poplawski vise hvordan du kan programmere hver enkel Renkus-Heinz høyttaler til ditt behov, i tillegg til Ease Focus 3 for å gjøre dekningsberegning for din neste installasjon.
De nye C, T og P-seriene blir også presentert. C-serien er et kostnadseffektivt alternativ for installatører, T-serien kommer med RHAON- og Dante-muligheter, mens P-serien er Renkus-Heinz’ nye hi-end høyttalere med blant annet True Digital Class D forsterkere og et hav av tilpasninger.
Det blir også en gjennomgang av de ulike ICONYX-variantene. Som den nye Directivity Control-serien, som kan programmeres gjennom en smarttelefon, og selvfølgelig de ikoniske Compact- og ICLive X Digitally Steerable Array Systems-seriene.
 

 
 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

desember 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Facebook

populær