LEVERANDØR

Fora Form-selger solgte stoler til hjembygdens kulturhus

Prosjektselger Thomas Pettersen forteller at stoffet i stolene heter Mainline Plus med farge Magenta (IF128). Sort stål og mørklakkerte armlener i tre. Ferco Seating-stoler av modellen Primera Beaufort. Thomas Pettersen i midten av salen!

ÅS: – Det var veldig artig for meg å få lov til å levere dette prosjektet, da jeg er oppvokst i Ås.

Det forteller prosjektselger Thomas Pettersen (42) hos Fora Form, som nylig gjorde ferdig oppdraget med å installere Ferco Seating-stoler av modellen Primera Beaufort i den nyoppussede hovedsalen i Ås kulturhus.

ANNONSE FRA BOSE:

Andre aktuelle leveringer fra Fora Form høsten 2018 er leveranser til Hønefoss barneskole, Polarsirkelen videregående skole og Aglo videregående skole som har fått nye amfier med stoler.

Med de gamle stolene i Ås kulturhus på fyllingen utvides kapasiteten fra 393 til 465.

– Jeg «hang» på denne kinoen helt tilbake til tiden med Terje Kristiansen som kinosjef, forteller Pettersen.

– Det er stas å gjøre noe i hjembygden. Den jobben skulle vi vinne, sa jeg til meg selv straks vi fikk forespørselen fra kinoene. Det var veldig hyggelig!

I tillegg til å levere stolene på Ås Kulturhus, så var også Fora Form prosjektansvarlig også nytt amfi, la nye tepper og ny vinyl i hele salen og leverte en ny miksepult-plass.

Norsk Sceneteknikk leverte nytt lerret og nye scenetepper.

Hele salen, med unntak av taket har fått ett par strøk med maling, og mindre snekkerjobber er blitt utført.

– Spesielt etterlengtet er det selvfølgelig å få byttet ut de nesten 40 år gamle stolene, men hele salen hadde etter hvert et enormt behov for et ansiktsløft, så det var svært gledelig at det var politisk vilje til å satse på et kulturhus i vekst, forteller Camilla Sæbjørnsen, enhetsleder for kultur, til vårt magasin.

Thomas Pettersen i midten av salen!

Første dag etter oppussingen var 14. september, med teaterstykket Ole Bolle – et rockeeventyr, mens første kinodag var søndag 16. september.

Da kom det over 600 besøkende, som er den beste enkeltstående kinodag siden kinoen startet opp igjen i 2012.

Se så fint Ås kulturhus skal bli!

Nå er oppussingen av Ås kulturhus godt i gang

Velkommen til KULTURHUSMAGASINET!

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like