BRANSJEORGANISASJON, NYTT OM NAVN

Her er det nye styret i Norsk Kulturhusnettverk

Her er styret i Norsk Kulturhusnettverk (NKN) for perioden 2017-2017. Fra venstre: Anne M. Rasmussen, Rolf-Cato Raade, Ole Tobias Lindeberg, Marit Glimstad og Andreas Gilhuus. Foto: NKN

Rolf-Cato Raade tar et nytt år som leder for 20-årsjubilanten Norsk Kulturhusnettverk (NKN).

ANNONSE FRA BOSE:

Våren 2017 valgte NKN-medlemmene nytt styre for perioden 2017-2018.

Rolf-Cato Raade, direktør for Stormen konserthus i Bodø har hatt ansvaret de siste to årene og takket ja til å sitte som styreleder videre.

Det nye styret består ellers av:

Anne M. Rasmussen, daglig leder for Arendal Kulturhus.
Ole Tobias Lindeberg, direktør for Oseana Kunst & Kultursenter.
Marit Glimstad, Salgs- og markedssjef i Olavshallen.
Andreas Gilhuus, daglig leder for Bølgen Kulturhus.

Norsk Kulturhusnettverk (NKN) ble stiftet i 1997, og har som mål å synliggjøre, samordne og utvikle kulturhusenes ressurser og kompetanse, lokal, regionalt og nasjonalt.

Nettverket organiserer i dag 125 kulturhus over hele landet. Om lag hver tredje kommune i Norge har et kulturhus som er medlem i nettverket.

Totalbesøket hos medlemmene i NKN var 13, 6 millioner i 2016.

Lag, foreninger og lokalt kulturliv fyller kulturhusene med øvinger, prøver, forestillinger og konserter. Det er den kulturelle grunnmuren som bruker kulturhuset som sin arena.

Mange av landets kulturhus er både konsertscene og kino i ett, i tillegg til å være arrangører av kurs og konferanser. I 2016 ble det solgt 1 935 514 billetter til kulturarrangement, fordelt på 8.783 arrangement.

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like