Se oss i sosialt media

ARTISTOMTALE

Killer Queen til Norge

Avatar photo

Publisert

den

Queen går aldri av moten, og med en ny, kommende biografifilm på trappene er det britiske hyllestbandet Killer Queen, aktuelle for et norgesbesøk – eller flere.

7. september spiller de på Festiviteten Haugesund kulturhus.
De markedsføres som «KILLER QUEEN – The Premier Tribute to Queen.»
Selveste gitaristen i Queen, Brian May, har uttalt: ‹Ikke gå glipp dette!»
Britiske Killer Queen leverer 90 minutter med  Queen-låter.

Med Patrick Myers i rollen som også Freddie Mercury «look-a-like» presenteres Queens klassiske hits som: We are the Champions, Bicycle Race, Bohemian Rhapsody og Crazy Little Thing Called Love. Killer Queen er av flere omtalt som det nærmeste du kan komme et live show med Queen. De stiller med autentiske instrumenter, samme scenografi og lys, ingen kor eller blåsere, bare rett og slett Queen slik det var i «gode gamle dager.»
– Vi har ingen turné oppsatt, men lodder nå stemningen hos landets kulturhus for om de vil booke bandet i høst eller vinter, forteller Kathrine Gilbu hos NAMA Management & Events AS til Kulturhusmagasinet.
Bookingfirmaet kan ellers melde om stor interesse fra kulturhusene rundt om for deres forestilling med Gråtass og Snekker Andersen, som drar ut før jul, og ellers er gode, gamle artister som Øystein Sunde og Finn Kalkvik fortsatt svært populære. Bjarne Brøndbos konsertforestilling, «Bærre Bjarne», er også en bestselger.
– Det var også stor interesse for Mot i Brystet, 25 år-showet, men dessverre ble Tore Ryen syk, så det måtte avlyses, forteller Kathrine Gilbu.
https://www.youtube.com/watch?v=j7rY0kygi1k

Den nye filmen har premiere 2. november 2018.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

september 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Facebook

populær