Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Lanserer PPDS Corporate Configurator

Publisert

den

PPDS sier de vil hjelpe AV-forhandlere og sluttbrukere med å spare tid og penger via den nye nettbaserte bedriftskonfiguratoren.

Den splitter nye PPDS Corporate Configurator, som er på nett fra starten av april 2021, endrer spillereglene for AV-kanalene og kundene deres – med kraft til å redusere dager, uker eller til og med måneder med prosjektutredning og konsultasjoner til bare noen timer eller til og med minutter. Dette sparer tid og penger, og forenkler prosessen med valg av AV-løsning for prosjektansvarlige og kunder, mener PPDS.
PPDS? Det er tidligere Philips Professional Display Solutions  – verdens største produsent av monitorer. Philips, eh … unnskyld PPDS, hevder de er den aktøren i bransjen med størst vekst innenfor digital signage, LED-display og profesjonelle TV-løsninger. PPDS er en del av TP Vision Europe B.V.

Med PPDS Corporate Configurator kan sluttkundene kan oppdage og skreddersy den perfekte AV-løsningen sin med noen få klikk.

Det intuitive nye konfigurasjonsverktøyet tar sluttkundene med på en oppdagelsesreise, og guider dem gjennom en rekke sømløse klikk-og-fortsett-alternativer for å finne en løsning som oppfyller de eksakte visuelle behovene og kravene til bedriftens miljø – om det er et enkeltkontor, en kontorbygning, eller flere nasjonale eller internasjonale lokasjoner.
PPDS Corporate Configurator gjør langt mer enn bare å velge maskinvare basert på vertikalen. Den dykker dypt ned i bedriftens behov, ønsker og ambisjoner. Den omfatter løsninger som forbedrer ansattes proaktivitet, styrker samarbeidet under møter, og har støtte for flere lokasjoner (inkludert hjemme).
Uansett om du er administrerende direktør eller IT-ansvarlig, sørger nye PPDS Corporate Configurator for alle verktøyene og informasjonen som trengs for å lage den perfekte, skreddersydde AV-løsningen som imøtekommer både behov og budsjett, mener PPDS i en ny pressemelding.
«Vi har hørt på markedet og svart,» uttaler Marion Chaignon, markedsdirektør hos PPDS. «Hos PPDS forplikter vi oss til å levere premium produkter og løsninger som er innovative, men vi har like høyt fokus på å gjøre det enklere for partnerne våre å drive butikk, både i samarbeid med oss og med kundene deres. Med Corporate Configurator håper vi å kunne støtte partnerne våre på en måte som aldri har vært mer sømløs, ved å tilby et kraftig nytt verktøy som tar kundene til et helt nytt styringsnivå de aldri har opplevd før. Dette skaper en innovativ løsning som passer behovene og kravene deres perfekt. Prosessen kunne ikke vært enklere, med en intuitiv trinnn-for-trinn-prosess som sørger for en fullstendig pakkeløsning som dekker hele det visuelle behovet til et bedriftsmiljø med noen få klikk.»
Som del av en ny strategi for 2021 – som kulminerte med omdøpningen til PPDS i januar (2021) – har selskapet utviklet seg til å bli en totalleverandør for AV-kanalen, med en komplett pakke AV-løsninger, inkludert Philips Pro TV-er, interaktive display, digital skilting og LED, i tillegg til et evig voksende spekter av skreddersydd programvare og tilbehør sammen med partnernettverket.
Selskapsporteføljen til PPDS inkluderer, men er ikke begrenset til, de nylig lanserte Philips C-line berøringsskjermene, og LED-displayene B-Line, Q-Line og X-Line. PPDS fortsetter også å bygge en stadig økende portefølje av pålitelige partnere – inkludert Logitech, GoBright, Telelogos, Crestron, blant andre, for å eliminere begrensninger og sørge for mer standardisering og valgmuligheter på markedet.
Tim de Ruiter, International Business Manager hos PPDS, legger til: «Hos PPDS ønsker vi å levere alternativer som installatørene våre kan velge fra, og som kundene våre kan dra fordeler av, uansett hvor i verden de befinner seg. Siden oppstarten har vårt utrolige nettverk av partnere arbeidet nitidig med ikke bare å imøtekomme visjonene til markedet, men også ofte med å skape dem. Så i tillegg til å kunne flagge de mest relevante skjermene for alle situasjoner, har vi også forsket på og kan anbefale hvilke programvareløsninger som matcher.»

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær