Se oss i sosialt media

BEDRIFTSBESØK

Leteng vil høyne kompetansen for duppedittbrukerne

Avatar photo

Publisert

den

OSLO: «Duppeditt»-leverandøren Leteng vokser. I den gamle Luxo-fabrikken på Ryen i hovedstaden er det nå flunkende nye demoromfasiliteter, og et lager med over 5.000 forskjellige varer.

Leteng er opptatt av kompetanseheving, og tilbyr, som en av få aktører, sertifisering.
I begynnelsen av mai 2019 var det «Get Certified Week» hos Leteng.
I samarbeid med Avixa arrangerte Leteng da CTS-sertifisering, og sine egne kurs Alt om A/V.
Avixa er den internasjonale bransje-organisasjonen for audiovisuelle og integratorspesialister. Det ble også utført avsluttende eksamener i AV-faget: CTS (Certified Technology Specialist) og NAVS (Networked AV Systems.)
Leteng-teamet liker at kundene oppsøker dem, men de drar også selv aktivt ut.
Annet hvert år har de et «roadshow», hvor de starter i Tromsø, og kjører så sørover mot Bodø, Trondheim, Molde, Bergen. Stavanger og Kristiansand, før de vender snuten mot hovedstaden.
I 2019 vil de reise rundt fra midten av september til begynnelsen av oktober.

Fra venstre: produktspesialistene Anders Stokke, Christen Frostad og Ole Quist, som alle kan detaljene om de fleste av Letengs produkter. Merk magasinet på møterommet!


 
I lager- og kontorlokalene i Oslo er det åpent fra klokken 07.00 om morgen til klokken 16.00 på ettermiddagen, hvor lageransvarlig Magne Wold har over 5.000 varer i hyllene.
20-30 forhandlere er innom i snitt hver dag. Det er lett å finne parkeringsplasser, og varene løftes enkelt ombord i kjøretøyene fra lagerrampen.
Fra Oslo-kontoret på Ryen har Leteng også salg- support- og markedsavdeling.
Nylig har Leteng pusset opp store deler av lokalene, som brukes til kantine, kurs- og konferanse, og kundemøter.
Veggene er dekket med eksempler på installasjoner kontorbygg, undervisning, kyst-Norge og underholdningsbransjen. I AV-bransjen er man rettet mot enhver bedrift som trenger gode tekniske løsninger, understreker Øyvind Jacobsen, produkt- og markedssjef, som viser Scenemagasinet rundt.
– «Vi bygger med AV» er en helhetstankegang. I et stort bygg trengs AV mange steder. Du har et møterom, til undervisningssal, til kantinen og restaurant, treningsrom, resepsjon, butikken, kontrollrom. Alle de ulike rommene i et hvilket som helst bygg har vi komplette løsninger for, sier Jacobsen.

Fra venstre: Katti Wedén Snapa (markedskoordinator) og Anna Bruce-Lie (systemadministrator).


 
Leteng har forhandlere over hele landet. Letengs røtter – med radio- og TV-reperatør Kjetil Letengs kabelproduksjon i en låve på Tynset – er godt befestet i det moderne selskapet. Leteng er for alle i landet, uansett hvor de bor.
– Den gode, gammeldagse selgeren på veien er nesten borte i dagens struktur. Vi vil være til stede der folk er. Det er få som gjør dette. Skal vi forstå kundenes behov og tilby de beste løsningene må vi snakke med dem ordentlig, sier Jacobsen.
Leteng har en jordnærhet til virksomheten den dag i dag, og ikke bare en «logistikk-pusher» i sentrum.
http://scenemagasinet.no/llb-2019-leteng-pa-frierferd/
http://scenemagasinet.no/atea-av-design-og-kinlys-menn-om-cts-kurset-hos-leteng/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær