Se oss i sosialt media

LLB 2019

LLB 2019: Audiens med egne AV-møbler i fullt fokus

Publisert

den

FORNEBU, BÆRUM: Audiens fokuserer på sine spesiallagde AV-møbler under LLB 2019.

Audiens er en fagleverandør som har kjerneprodukter som er annerledes enn de andre, slik som ulike typer «racks» som har noen centimeters forskjell som kan utgjøre alt. Det vil si at kundene kan komme med rack-ønsker som Audiens kan levere på med deres AV-vennlige møbler.
Avi Nordic er deres store nyhet, som integrerer lys, lyd og AV-teknikk.
Audiens lanserer nå i full skala sitt eget varemerke Avi Nordic, som er spesiallagde AV-møbler, produsert i egne lokaler på Skedsmokorset. Der har firmaet også bygd en egen lydhall, Sweetpoint Listening Studios (SPL) (tidl. Audiens Leie), som også driver med lydutleie. I tillegg satser selskapet sterkt på å levere alle type tekniske løsninger til alle virksomheter med behov for de, i hele landet.

Logoen til AViNordic. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


«Det er to typer folk som kommer hit: Sluttbrukere og forhandlere,» forteller Audiens til SCENEMAGASINET, og interessen på standen deres går gjerne mot AV-møblene fra Avi Nordic og laserprojektorer fra Digital Projection.
«LLB er eneste stort bransjetreff,» forteller Svein Wilberg som styrer med AV og innredninger.

Audiens’ LLB 2019-stand. Foto: John Håkon Asker, SCENEMAGASINET.no ©


Thorbjørn Danbolt (t.v.) og Bjørn Harald Jensen inne i produksjonslokalene for de nye møbelproduktene fra Audiens Norge, kjent som AViNordic. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

SCENEMAGASINET dekker LLB 2019. Vi har stand på messen, og deler også ut vårt messemagasin alle dagene. Besøk oss gjerne på stand. Vi har popcorn og baconsnacks fra Sundlings som vareprøver.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

september 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Facebook

populær