Se oss i sosialt media

LLB 2019

LLB 2019: FX-Dalby har masse erfaring med store, kjente PA-merker. Mener Audiocenter er en seriøs konkurrent.

Avatar photo

Publisert

den

FORNEBU, BÆRUM: – Nå kommer det konkurrenter som Audiocenter som leverer høy kvalitet til en lavere og mer fordelaktig pris.

Det mener Thomas Dalby fra FX Norge, som Scenemagasinet treffer på standen til Audiocenter Norge.
Dalby – en mann med mange «hatter», foretak og varemerker – har jobbet med Meyer Sound og L-Acoustics i mange år og er vant til lydbildet fra begge verdener.
– Du kan ikke sammenligne PA mot et annet, men brukervennlighet og funksjonalitet. Da Inge begynte med dette for et år siden og hvordan han brukte og tilbakemeldingene han fikk, ble jeg nysgjerrig selv og synes både utformingen og kvaliteten er god, med tanke på at dette er satt sammen i Kina. Men alle delene er laget i Europa, primært. Noe av forsterkeren er fra Danmark, treverket er fra russisk kryssfiner, og elementer fra spanske Beyma.
– Du har brukt Audiocenter?
– Jeg har vært med på en del jobber med det. Prisen er urettferdig hyggelig fordi jeg som lever av å leie ut og drive med produksjoner med både Meyer Sound og L-Acoustics, ser jo her nå at det kommer konkurrenter som Audiocenter som leverer høy kvalitet til en lavere og mer fordelaktig pris.
– Og samtidig ser jeg innovative løsninger rundt det som jeg ikke hadde sett for meg. Det kan være moduleringsløsningen. I en kolone er det en modul som ser ut som en høyttaler, men som egentlig er en fullverdig DSP forsterkermodul. Det gir muligheter, f.eks. ved installasjon i et krevende miljø, med service og utskifte på dagen uten å rigge ned hele PA-en, du slipper eksterne forsterkerrack. DSP-en er egenutviklet er innovativ. Den gjør det lett å skru bra lyd. Det er mange tidsbesparende elementer. Personlig er jeg ikke fan av rødfargen, men heldigvis kan du få de i svart eller egenvalgt farge, sier Dalby.
Les mer om Audiocenter her:
http://scenemagasinet.no/vinger-pa-trengte-ny-pa-startet-nytt-agentur/

SCENEMAGASINET dekker LLB 2019. Vi har stand på messen, og deler også ut vårt messemagasin alle dagene. Besøk oss gjerne på stand. Vi har popcorn og baconsnacks fra Sundlings som vareprøver.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær