Se oss i sosialt media

LLB 2019

LLB 2019: Stagelab yr av glede over messen

Avatar photo

Publisert

den

FORNEBU, BÆRUM: – Vi er veldig glade for at vi kunne vise frem så mange nye produkter, sier daglig leder Per Sjømoen i Stagelab AS.

Under LLB 2019 ville Bright-eide Stagelab vise at produktspekteret er vesentlig utvidet.
Det viser seg også i bemanningen: Asle Skårslette og Torgeir Kaarvann Dahl har fått en ny kollega: Joachim Tofthagen, som er ny account manager, som skal styrke salget på video og AV-produkter. Dermed er trioen blitt kvartett!
– Etter messen gleder oss over at besøkstallet er høyere enn før, at messen ser totalt var flott, at vi hadde den beste standen sammen med Brights prisvinnende del, sier Sjømoen.
– Vi har fått så mange nye agenturer i det siste, at vi var nødt til å vise bredden.
http://scenemagasinet.no/mye-lyd-og-lys-fra-aleksandersen/

Stagelab viste under LLB 2019 LED-skjermer fra Infiled, lerreter fra Screen Innovation, Xvision ekstender-løsninger fra Theatrixx, projektorer fra Epson og Barco, medieserver og kalibreringssystem OmniCal fra Disguise.
Et annet høydepunkt var LED-lyskastere fra ADB Stagelight.

LED-lyskastere fra ADB Stagelight (bak til høyre). Yamaha og Barco til venstre. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


– Hva ble «snakkisen» hos dere?
– Nexo M12. M12 er arvtageren etter Nexo S12, en av de mest solgte line-array høyttalerne levert hos norske kulturhus og utleiefirmaer. Det var også mye interesse for IDK, sier Sjømoen.

Nexo M12.


Nexo M12.


LED-lyskaster fra ADB Stagelight. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


Japanske IDK leverer videomatriser, AVoverIP løsninger, signalerings og distribusjonssystemer. Med fokus på lav latency, høy stabilitet og skalerbare løsninger har de tatt store markedsandeler på rekordtid utenfor det asiatiske markedet. Med referanser som spenner fra kontrollsentre og store universiteter til mange underarter i underholdningsindustrien er IDK et raskt voksende merke i Europa.

Per Sjømoen (Stagelab) og Morten Jørve (Bright) på deres standen. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©


Fra IDK hadde Stagelab besøk av representanten Jay Rennies fra IDK Europe.
– Det betyr mye å ha leverandørene på messestand. Folk setter pris på å snakke med de som har direkte fagkunnskap og vet grunntankene bak produktene. Vi liker å tro vi kan produktene, men leverandørene kan selvsagt mer siden de fokuserer på kun sine produkter, mens vi har flere, sier Stagelab-sjefen.

Jay Rennies fra IDK Europe (midten) forklarer for norske kunder om IDK-produktene. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


Stagelab presenterte også Yamahas etterklangssystem, Yamaha AFC 3, og dermed var alle de tre store systemene representert med firmaer på rekke og rad under LLB. Først Bright, med Constellation, Stagleba med Yamaha AFC3 og Audiens med Vivace.
Stagelab hadde også flere leverandører på plass: Alain fra Nexo, Mads fra Barco, Stian fra Epson, Phil fra Disguise og Knut fra Yamaha. Det svenske søsterfirmaet, Intersonic, var også på Stagelabs stand.
Stagelab har siden 2001 levert lys, grip og lyd til profesjonelle brukere.

Barco G60-W10. 10,000 lumens, DLP laser phosphor projektor. Full HD.


LED-lyskaster fra ADB Stagelight. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©


HDMI Network Extender NJR-01UHD fra IDK. AV over IP. [email protected] med HDCP2.2.


 

Videosalgssjef Torgeir Kaarvann Dahl (t.h.) i samtale med en kunde på Stagelabs stand under LLB 2019. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

februar 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Facebook

populær