Se oss i sosialt media

KORONAVIRUSET

Nå koronastenger Rockefeller dørene – Infernofestivalen avlyses

Publisert

den

Oslo-scenene Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene stenger dørene helt – og holder stengt ut april måned. Nå avlyser Infernofestivalen sin 20-årsfeiring.

Da myndighetene forbød arrangementer med 50 deltagere eller flere, ble det full stopp, skriver Rockefeller i en pressemelding der de videre heter:
– Med denne instruksen fra nasjonale og lokale myndigheter betyr det at vi ikke lenger kan holde åpent eller avholde noen form for arrangementer i tiden fremover. Alle konserter og andre arrangementer i denne perioden vil bli forsøkt flyttet til annen dato, eller avlyst.
Rockefeller fastslår at liv og helse er viktigst, selv om beslutningen tas med tungt hjerte.
– Vi stopper all virksomhet nå og håper at vi om ikke lenge kan gjenåpne og fortsette å levere gode opplevelser til folket. Vi gleder oss til å se dere igjen på våre scener, avrunder scenehuset.
Dette rammer konserter av blant andre Return, bandfestivalen Emergenza, Underworld, Rose Tattoo, Big Thief, Tones And I, Samantha Fish, B-laget Live, The Dogs, Wardruna, Molly Sandén, Tindersticks,

Mayhem, her ved vokalist Attila Csihar (t.v.) og Jørn «Necrobutcher» Stubberud, er på ny klare for Inferno-festivalen. Bildet er fra 2010-opptredenen. De skulle opptrådt i april på Inferno – som nå avlyser. Foto: Gitte Johannessen


Inferno koronarammes
Blant dem som rammes av nedstengningen i kjølvannet av koronaviruset, er Infernofestivalen – som skulle gått av stabelen 11. og 12. april på John Dee og Rockefeller.
Dette er 20. gang Infernofestivalen arrangeres, og blant bandene som skulle opptre var blant andre Kreator, Mayhem, Ihsahn, Kampfar, Vreid, Sylvaine, Marduk, Gorgoroth og Triumph of Death.
Fans fra hele verden har holdt pusten i spenning. Men torsdag kveld la Inferno-arrangørene ut meldingen om at Inferno 2020 er avlyst.
– Det er ingen sjanse for at vi klarer å få Inferno til å skje i år. Inferno 2021 vil skje, datoene er 1. til 4. april, skriver festivalen og sier at alle billetter kjøpt til 2020-festivalen vil være gyldige i 2021.
– Vi har vært i kontakt med bandene og tilbudt å flytte konsertene til neste år. Hittil har alle vært positive, men selvsagt trenger de litt tid til å kartlegge at de er i stand til det. Noen har allerede bekreftet. Vi melder oss tilbake i neste uke med de første bekreftelsene, lover metalfestivalen.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær