LEVERANDØR

Jesper Kolvig fra Nordic Pro Audio til Prolyd

Jesper Kolvig fra Nordic Pro Audios norske avdeling. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

Et år etter starten setter det danske firmaet sin norske avdeling «på vent» og deres ansatte, Jesper Kolvig, starter hos Prolyd.

Prolyd blir også forhandler av Nordic Pro Audios produkter, herunder Wisycom, K-Tek, Bublebee, URSA Straps m.fk, opplyser Torben Aalykke, adm. direktør hos det danske hovedkontoret, til Scenemagasinet.

ANNONSE FRA BOSE:

– Det stemmer. Jeg slutter i Nordic Pro og starter hos Prolyd, sier Jesper Kolvig. Der skal han blant annet jobbe med produkter innen trådløs lyd, installasjon og kringkasting.

Jesper Kolvig. Foto: Privat.

Nordic Pro Audio AS ble etablert i Norge i mai 2018.

– Vi stenger ikke den norske avdelingen, men det blir ubemannet og styres fra Damark, forteller den danske Nordic Pro Audio-sjefen videre.

– Vi har enkelte Key Accounts som fortsatt vil handle direkte med oss, legger han til.

Da Scenemagasinet traff Jesper Kolvig under LLB 2019 spurte vi ham hvordan det er å starte et nytt selskap innen Pro AV. Jesper svarte:

– Det er krevende. Det handler om å få navnet vårt kjent, slik at folk vet at Nordic Pro Audio er i Norge. Vi har drahjelp med at vi har Wisycom som varemerke. Det er et anerkjent merke innen trådløst utstyr for kringkasting og film. Nå satser vi på å få det også mer inn på konsertmarkedet, men det er klart vi har sterke konkurrenter i Sennheiser og Shure.

Les mer om Nordic Pro Audio her:

LLB 2019: Strakk seg litt lengre grunnet kjærligheten til norsk kjæreste og til lyd. Derfor flyttet danske Jesper til Norge.

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like