LEVERANDØR

Jesper Kolvig fra Nordic Pro Audio til Prolyd

Jesper Kolvig fra Nordic Pro Audios norske avdeling. Foto: John Berge, SCENEMAGASINET.no ©

Et år etter starten setter det danske firmaet sin norske avdeling «på vent» og deres ansatte, Jesper Kolvig, starter hos Prolyd.

Prolyd blir også forhandler av Nordic Pro Audios produkter, herunder Wisycom, K-Tek, Bublebee, URSA Straps m.fk, opplyser Torben Aalykke, adm. direktør hos det danske hovedkontoret, til Scenemagasinet.

ANNONSE FRA BOSE:

– Det stemmer. Jeg slutter i Nordic Pro og starter hos Prolyd, sier Jesper Kolvig. Der skal han blant annet jobbe med produkter innen trådløs lyd, installasjon og kringkasting.

Jesper Kolvig. Foto: Privat.

Nordic Pro Audio AS ble etablert i Norge i mai 2018.

– Vi stenger ikke den norske avdelingen, men det blir ubemannet og styres fra Damark, forteller den danske Nordic Pro Audio-sjefen videre.

– Vi har enkelte Key Accounts som fortsatt vil handle direkte med oss, legger han til.

Da Scenemagasinet traff Jesper Kolvig under LLB 2019 spurte vi ham hvordan det er å starte et nytt selskap innen Pro AV. Jesper svarte:

– Det er krevende. Det handler om å få navnet vårt kjent, slik at folk vet at Nordic Pro Audio er i Norge. Vi har drahjelp med at vi har Wisycom som varemerke. Det er et anerkjent merke innen trådløst utstyr for kringkasting og film. Nå satser vi på å få det også mer inn på konsertmarkedet, men det er klart vi har sterke konkurrenter i Sennheiser og Shure.

Les mer om Nordic Pro Audio her:

LLB 2019: Strakk seg litt lengre grunnet kjærligheten til norsk kjæreste og til lyd. Derfor flyttet danske Jesper til Norge.

ANNONSE
ANNONSE
Si din mening om denne artikkelen

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Du vil kanskje også like