Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Ny «moving head» fra Robe med neste generasjon LED-lys

Publisert

den

T1 Profile er designet for å oppfylle kravene ved forskjellige disipliner som teater, event, TV-produksjon og turnévirksomhet.

Det melder Norsk Sceneteknikk AS, som nå har et nytt produkt i serien av «moving heads» fra Robe.
Den formelle betegnelsen er Robe ROBIN T1 LED Profile med en femfargers MSL LED-kilde.
Ved bestilling i oktober/november kan varen leveres fra januar 2019, og prisen er 86.700 eks. mva, opplyser den norske leverandøren.
ROBE lighting s. r. o. er et tsjekkisk firma, etablert i 1994.
– Hvor godt befestet er ROBE som varemerke i Norge?
– Robe er et etablert varemerke i Norge, som alle i vår bransje kjenner godt til, sier Lars Kristian Bakke, selger og lystekniker hos Norsk sceneteknikk.
T1 Profile ble lansert 19. oktober 2018 på LDI-messen i Las Vegas.
Den vil være tilgjengelig for demonstrasjon hos Norsk sceneteknikk fra begynnelsen av desember 2018.

Robe ROBIN T1 LED Profile leveres fra januar 2019.


– Hva skiller denne fra de enda dyrere modellene?
– T1 er den neste generasjonen lyssterke LED-kilde. Robe har lyttet til brukerne som har etterlyst høyere intensitet i hvit enn DL4 og DL7, samt en fargekvalitet lik DL7 til en lavere pris. T1 kan opereres med direkte kontroll over alle fem fargene, eller som en CMY-enhet hvilket gjør den enkel og rask å programmere med alle typer lysbord som håndterer CMY, opplyser Bakke.
– Er dette å regne som en ny toppmodell i en egen serie?
– Det blir mer riktig å kalle den for den nye arbeidshesten i klassen med fem-farge konseptet. DL7 vil fortsatt være det mer presise verktøyet fargemessig med sin sju-fargers LED-kilde.
Det vil også komme en wash-utgave av T1.
Mer info om T1 Profile:
Den nye bevegelige T1 fra Robe er svært støysvak og har en ny multispektret LED-kilde.
Med fem-fargers LED-lyskilde, og trinnløs CCT fra 2700K til 8000K, er alle fargemuligheter åpne for total kontroll.
Behovet for en presis «theatre grade» dimmekurve er ivaretatt av Robes 18-bit dimmersystem, samtidig som en høy CRI på >93 leverer hud-tonene som er fundamentale for både teatere, TV- og filmproduksjon.
For TV-arbeid er det blant annet andre funksjoner som en pluss/minus grønn over egne DMX-kanaler, frekvensjustering, samt et eget system for flikkerfri operasjon sammen med alle SD- HD- og UHD-kameraer.
Alt dette kombinert med en meget nøyaktig og presis knivmodul, en dynamisk fokus-tracking zoom, variable froster, skreddersydde breakup- og aerial-goboer, animasjonshjul og prisme, hvilket gir total kontroll av finesser og finjustering av de mest krevende design innen teater, event, TV- og filmproduksjon.

Daglig leder Jan Robert Midtbø og markedssjef og prosjektleder Alexander Hamm hos Norsk Sceneteknikk inne i firmaets demorom på Spydeberg. Foto: John Berge, KULTURHUSMAGSINET.no ©

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2022
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Facebook

populær