Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Nye Sony 4K-projektorer

Avatar photo

Publisert

den

VPL-VW890ES og VPL-VW290ES erstatter henholdsvis VPL-VW870ES og VPL-VW270ES.

VPL-VW270ES har lenge vært den rimeligste 4K-projektoren med ekte 4K-oppløsning fra Sony, og har i Norge hatt et prisnivå på 50.-60.000 kroner.
Den kraftige prosessoren «X1 til projektor» er den store nyheten. Dette er en bildeprosessor basert på teknologien til BRAVIA TV-serien fra Sony som har blitt optimalisert for projektorer.
Denne prosessoren kombinerer teknologier for bildeanalysering med høy presisjon, noe som muliggjør funksjoner som Dynamic HDR Enhancer og Reality Creation. VPL-VW890ES lasermodell med 2200 lm og All-Range Crisp Focus-objektivet (ARC-F) ogVPL-VW290ES lampemodell med 1500 lm tilbyr omsluttende visningsopplevelser som leverer innholdsskaperens budskap med naturtro detaljer og teksturer, i den beste kontrasten, til forbrukerkanaler, integratorkanaler og kanaler for tilpasset installasjon (CI).
Men det er ikke noe støtte for verken Dolby Vision eller HDR10+.

– Enten en ser film eller spiller spill, er forbrukerne stadig mer interessert i omsluttende underholdningsopplevelser hjemme i sin egen stue. 4K SXRD-projektorene våre har vært markedsledende i tilbudet av disse opplevelsene i nærmere ett tiår, og det er en glede å kunne lansere disse to nye, kraftige produktene blant det store utvalget vårt av hjemmekinoprojektorer til kundene våre, sier Christopher Mullins, produktsjef for hjemmekino ved Sony Professional Displays & Solutions.
– Med disse nye modellene som nå er tilgjengelige, viser vi vår kontinuerlige forpliktelse til å utvikle løsninger som leverer dynamiske seeropplevelser på stor skjerm, for å bringe det spektakulære inn i stuen, legger Mullins til.

VPL-VW890ES.


VPL-VW890ES og VPL-VW290ES – vanlige funksjoner:
Dynamic HDR Enhancer: Takket være behandlingskraften til den nyinstallerte «X1™ til projektor» gjennomføres det en mer detaljert analyse, og kraften til HDR-forbedringen er bedre sammenlignet med de tidligere modellene. Denne forbedrede HDR-funksjonen analyserer hver scene for å kunne levere den beste kontrasten ved visning av HDR-innhold. Det gjør de lyse scenene enda lysere, og de mørke scenene enda mørkere. Kontrastens og lysstyrkens dynamiske rekkevidde blir ytterligere utvidet ved å koble til laseren og irisen*.
Unik superoppløsning med «Reality Creation»-teknologi fra Sony: Bildeprosessoren «X1™ til projektor» analyserer hver scene for å forbedre 4K-innholdet samt naturtro detaljer og teksturer. Selv innhold som er filmet i 2K eller Full HD, blir oppskalert til tilnærmet 4K.
4K SXRD-panel: Begge modellene tilbyr 4096 x 2160 4K-bildeoppløsning med 8,8 millioner piksler for et utrolig livaktig bilde. Med dype, blekksvarte farger samt klare kinobevegelser og jevne bilder kan disse projektorene gjengi svært sterke farger, med flere toner og teksturer enn en vanlig projektor.
Bildekvalitet fra kant til kant: VPL-VW890ES bruker et ARC-F-objektiv som leverer feilfri bildekvalitet over hele skjermen. Dette objektivet med stor blenderåpning har et glassdesign for de tilhørende 18 elementene, inkludert seks elementer med ekstra lav brytningsindeks (ELD – extra low dispersion). Dette sikrer en optimal konvergens av primærfargene rødt, grønt og blått, selv ved kantene på skjermen, som gir et klart og levende bilde hvor enn du ser.
VPL-VW890ES (kun i svart) og VPL-VW290ES-modellen (svart og hvitt) blir tilgjengelig i løpet av våren.

VPL-VW290ES


VPL-VW290ES.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2023
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær