Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Oslo Lyd og Lys + Pro Systemer = Sant

Avatar photo

Publisert

den

To gode konkurrenter og samarbeidspartnere slår seg sammen: Oslo Lyd og Lys AS og Pro Systemer AS er blitt ProSystemer OLL AS.

– Vi har tenkt tanken i flere år, men nå ble det gjort, sier Runar Holen, daglig leder i Pro Systemer AS som holder til på industriområdet Hagan i Nittedal.
Oslo Lyd & Lys, ved daglig leder Trygve Torsrud, holder ikke til langt unna – på Skedsmokorset.
Oslo Lyd og Lys flytter nå inn i lokalene til Pro Systemer i Industriveien 14 i Skytta Næringspark. Flyttingen skjer i løpet av mars 2019.
– Hvorfor gjør dere dette?
– Det er for å slippe å konkurrere mot hverandre og å slippe dobbeltinvestering i samme utstyr. Oslo Lyd og Lys AS er større på AV og vi er større på scenebiten, så vi utfyller hverandre, forteller Holen i en samtale med Scenemagasinet.
– Det er for mange småfirma i dette sjiktet?
– Ja, vi som har mediumsjiktet opplever også stor konkurranse blant småfirmaene, som ofte kan være en-to-tre personer, og ofte har en jobb ved siden av.
Oslo Lyd og Lys AS og Pro Systemer AS melder at fusjonen har tilbakevirkende kraft, fra 1. januar 2019, selv om offentliggjøringen skjedde først 4. mars 2019.
Hver for seg har de to selskapene omsatt for hhv. cirka åtte og tretten millioner kroner pr. år., m.a.o. godt over 20 millioner kroner i 2018.
Nå gleder de to firmaene å presentere seg som ett under årets LLB-messe. Prosystemer er nemlig en av leverandørene som sørger for oppheng av wire, taljepunkter og alt annet som skal henges i taket på Telenor Arena.
– Ja, vi er også på LLB-messen med en mini-stand, men uten produkter. Det blir øl på krana og sosialt, forteller Runar.
Alle de tilsammen åtte ansatte i begge selskapene blir med i det nyfusjonerte selskapet.
«Vi gleder oss til alle oppgaver fremover som ett og samme selskap. Etter fusjonen vil vi utfylle hverandre med kompetanse og utstyr som vil styrke oss på alle plan. ette vil gi oss mulighet til å tilby bedre og mere komplette løsninger for våre kunder. Våre satsningsområder vil være som tidligere: eventer, konserter, messer, konferanse og dry hire,» heter det i offentliggjøringen på Facebook.
De lover også at en ny logo snart skal se dagens lys.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

desember 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Facebook

populær