MESSE

Koronaviruset påvirker også LLB-bransjen. Prolight + Sound 2020 er utsatt.

Prolight + Sound 2020 har utsatt årets messe fra mars til mai.

Koronavirusets ferd verden rundt skaper store utfordringer for en rekke bransjer. Nå er også den kommende Prolight + Sound 2020 utsatt.

Den årlige stormessen foregår i Messe Frankfurt GmbH, Frankfurt am Main, i Tyskland og skulle arrangeres fra tirsdag 31. mars til fredag 3. april 2020.

ANNONSE FRA BOSE:

Men nå melder arrangøren at messen er utsatt til 26. til 29. mai.

«Grunnet den økte spredningen av koronaviruset i Europa, har Messe Frankfurt bestemt å utsette Prolight + Sound etter intense konsultasjoner,» heter det på messens offisielle nettside.

«Den nåværende situasjonen representerer en stor utfordring for messe- og utstillingsarrangører over hele verden. Vi beklager at 40-årsjubileumsutgaven av Musikmesse ikke holde åpent fra 1. til 4. april,» uttaler Detlef Braun, styremedlem i Messe Frankfurt GmbH i en pressemelding.

ISE 2020 gikk av stabelen, men ikke uten stort fokus på koronaviruset.

(Artikkelen fortsetter under).

Les om ISE 2020 her:

Koronaviruset påvirker den 17. utgaven av verdens største AV-proffmesse

Kinoer i mange land er stengt, som skaper problemer for lanseringen av kommende storfilmer. En lang rekke messer og arrangement i ulike bransjer er også avlyst i lys av COVID-19-epidemien.

Mobile World Congress og Geneva Motor Show er store messer som er avlyst nylig, det samme er High End Munich 2020, verdens største hi-fi-event. Verdens største reiselivsmesse, ITB i Berlin, er avlyst. Museet Louvre, verdens største museum, er stengt i Paris, det samme er bokmessen Salon du livre i samme by, den største bilmessen i verden, GIMS i Sveits, og listen bare fortsetter …

Pr. 2. mars er nærmere 3.000 kinesere døde av viruset og over 80.000 er smittet, ifølge kinesiske myndigheter.

Koronaproblemene merkes også i LLB-bransjen i Norge, som påvirkes på linje med alle andre næringer av de raske samfunnsomveltningene.

I flere land blir også konserter avlyst.

Koronasmittet var på konsert med 800 i Molde

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like