Se oss i sosialt media

NYTT UTSTYR

Restart for Adam Hall Group under Prolight + Sound

Avatar photo

Publisert

den

Miljøbilde av Cameo OTOS H5: Foto: Adam Hall Group.

Tre år etter forrige messe er det tyske firmaet Adam Hall Group sterkt tilstedeværende på Prolight + Sound 2022. Finn ut hva firmaet byr på av spennende nyheter.

Årets Prolight + Sound 2022 foregår fra 26. til 29. april hos Messe Frankfurt i Frankfurt am Main.

Adam Hall Group stiller med to messeområder, som er dedikert til de to varemerkene Cameo (lys) og LD Systems (lyd).

Designskisse av hvordan Adam Halls messeområde for Cameo blir.

For å starte med sistnevnte så annonserer tyskerne at de lanserer kun ett produkt på lydsiden, som da vil dominere hele messeområdet (i Hall 11.0 #A21).

De er noe hemmelighetsfulle på hva det nøyaktig er, men som i pressemeldinger flest hagler superlativene: dette blir den neste milepælen i LD Systems-varemerket historie – et skalerbart system som setter nye standarder i brukervennlighet og fleksibilitet for utleiemarkedet innenfor lyd. Jeg vet ikke med deg, kjære leser, men jeg syntes dette hørtes forlokkende ut.

Så har vi lysdelen, hvor Adam Hall Group (messeområde 12.1 #B24) har en lang rekke nyheter å by på i 2022:

Cameo OTOS H5: En beam spot wash hybrid moving head. Ifølge produsenten så er denne nye lyskasteren «perfekt til det nordiske markedet, hvor utleiefirma lager eventer, ute og inne, hele året rundt.» Den spesialdesignede lyskilde, samt IP65 klassifisert kabinet, gjør lampen til et trofast værktøy på de fleste applikasjoner.

OTOS H5 inngår i et allerede bredt sortiment fra Cameo, hvor man blant annet finner besteselgeren ZENIT Series, FLAT PRO G2 Series og DROP Series.

Miljøbilde av Cameo OTOS H5: Foto: Adam Hall Group.

Cameo P2: Serien inkluderer LED-profil spotlights medTungsten, Daylight og Full-Colour (RGBAL) versjoner, med ekstremt høyt CRI (96) og TLCI-verdier. Teatre, TV og eventer er målgruppen.

Cameo LUXIS FC: Denne kan passe like bra til teaterbruk, som events og uteleiemarekdet. 200-watt RGBALC 6-in-1 COB LED, med CRI > 92 og 7750 lm.

Cameo STUDIO PAR G2: En ny generasjon, herav G2 i navnet. STUDIO PAR 4 G2, STUDIO PAR 6 G2 og STUDIO PAR TW G2-modellene er rettet mot utleiefirma, teatre og DJ-er som trenger en anvendbar all-round LED. Kan styres trådløst via Cameo iDMX STICK, og serien er kompatibel med SPIN16-teknologien.

Markus Jahnel, direktør i Adam Hall Group.

Markus Jahnel, direktør i Adam Hall Group, uttaler at firmaet er veldig glade for at Prolight + Sound er tilbake. «Vi kommer med mye entusiasme og veldig gode produkter og gleder oss for å møte våre partnere, kunder og bransjekolleger. Restarten av event-teknologi-bransjen har allerede begynt og vi gleder oss til å være med å forme den.»

Om Adam Hall Group: Tysk produsent og distrubutør etablert i 1975. Basert i Frankfurt am Main. Har varemerker innen lyd, lys og sceneutstyr, som LD Systems, Cameo, Gravity, Defender, Palmer og Adam Hall.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse
Skriv en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær