BEDRIFTSBESØK

Satser på eget varemerke og trådløse MIPRO-system

Bjørn Fjeld fra Norsk Lydteknikk AS med en LARQ lydplanke.

DRØBAK: Bjørn Fjeld hos Norsk Lydteknikk AS er godt i gang i jubileumsåret sitt med satsing på taiwanske MIPRO trådløse mikrofoner og mobile lydanlegg i Norge. Og Larq!

Larq er et egenutviklet varemerke fra Larq AS, etablert som søsterselskap til Norsk Lydteknikk AS.

ANNONSE FRA BOSE:

Produktene er produsert i India, designet i Norge av Bjørn Fjeld.

Fjeld beskriver Larq som «enkle kvalitetsprodukter for AV installasjoner.»

Han mener det er «produkter uten unødvendige funksjoner, og med solid elektronikk.»

Fjeld forteller at MIPRO er godt kjent gjennom mange år, for sitt fokus på det Fjeld kaller attraktiv pris i forhold til kvalitet.

MIPRO har et stort designteam, og utvikler all teknologi under eget tak.

MIPRO har vært representert i Norge i 25 år av Norsk Musikk Distribusjon AS, som gikk konkurs på slutten av 2017.

– Vi overtok agenturet etter dette, og har bygd opp lager og forhandlernettverket gjennom 2018, sier Fjeld.

Mipro er et velkjent merke blant både musikere og lydteknikere.

Med sin nye digitalteknologi tar MIPRO steget helt opp, og har produkter helt på linje med de største leverandørene, mener Fjeld.

– MIPRO passer godt inn i vårt utvalg av kvalitetsprodukter, sammen med Symetrix, Community høyttalere, Ecler, Attero Tech med flere.

Storhamar videregående skole på Hamar med Community Entasys FR/LF system, levert av Norsk Lydteknikk AS.

– Mange kulturhus er fornøyde brukere av Mipro ACT-7 trådløse mikrofon systemer, og er et godt eksempel på nye kunder vi ser frem til å følge opp fremover. Nytt av året er nettverksbasert monitorering/kontroll via WEB grensesnitt (Mipro MES-100). Mipro ACT-8 digitalt system har blitt en liten «hit» blant lydutleie/PA teknikere, med flat frekvensgang fra 20Hz til 20kHz er systemet velegnet i kombinasjon med målemikrofoner, opplyser Fjeld.

I tillegg til ACT-8, som er et digitalt (kryptert) system i UHF-båndet, har Mipro lansert MI-909 In Ear Monitor-systemet – med samme teknologi i bunnen. Digital teknologi gir flat frekvensrespons fra 20Hz og svært lineær frekvensrespons. MIPRO tilbyr nå også Dante-kort til ACT-7 og ACT-8 serien. Mange investerer i miksere og digitale prosessorer med Dante, og nå tilbyr MIPRO prisgunstige profesjonelle mikrofonsystemer for enkel tilkobling via Cat-kabel – enten det er for sal, scene, auditoriet eller videokonferanse.

– MIPRO har veldig stort utvalg av modeller og ikke minst tilbehør. Vi legger stor vekt på å kunne levere, og vi bygger opp merket og ikke minst lageret i Norge, sier Fjeld.

MIPRO til Norsk Lydteknikk AS

 

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like