ARRANGEMENT, FIRMAPRESENTASJON, HISTORIKK, LEVERANDØR

Scandec inviterer kundene sine til 35-års bursdagsfest

Scandec fyller 35 år. Scenemagasinet stiller seg i rekken blant gratulanter. (Grafikk: Per Mork, Scenemagasinet.no)

Det er nå hele 35 år siden Scandinavian Environmental Control ble etablert, og bedriften i dag bedre kjent som Scandec innbyr til fagdag og bursdagsfest.

Det skjer 5. september 2019 hos Scandec’ hovedkontor på Trollåsen i Oppegård kommune.

ANNONSE FRA BOSE:

Da kombinerer bedriften, ifølge invitasjonen, med det de mener de er best på: fagdag og fest.

Det blir en dag fylt av nyttige seminarer og foredrag, samt frokost, lunsj og tur til Oslo med hyggelig båttur på Oslofjorden med god mat og drikke, skriver Scandec på sin hjemmeside, hvor bransjefolk kan melde seg på.

Scandec Systemer AS har gått en lang vei siden starten 20. juli 1984, og er nå en av landets største lyd og bilde-distributører. De har hovedfokus på å gi merverdi, og ikke bare være en «boks-pusher».

 

Lokalene til Scandec Systemer på Kolbotn i Oppegård kommune, på nabogrensen til Oslo. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

 

Scandec var lydfokuserte frem til 2008, og la ned utleieavdelingen i 2002. De siste ti årene er bildeprodukter også vært likestilte.

En av grunnleggerne, Håkon Ola Rønning, jobber fortsatt i selskapet og det samme gjør produktsjef Håkon Bjartveit, som var den første ansatt i 1985.

Scandec Systemer har agentur på en rekke anerkjente merker i profflyd-markedet, blant annet DiGiCo, L-Acoustics, Dynacord, Electro-Voice og Audio Technica i Norge.

Scandec Systemer fokuserer også på komplette lyd- og bildeløsninger til alle typer bygg. Eksempler på produkter er: Styringssystemer, IPTV, Digital signage, bordbrønner, skjermer med og uten touch, interaktive talvler m.m. Selskapet har også avtale med Panasonic, en enedistribusjonsavtale på proffskjermer og proff-projektorer fra elektronikkgiganten.

Produktssjef Håkon Bjartveit startet som første ansatt i Scandec i 1985, og driver fortsatt på med montering. Foto: John Berge, Scenemagasinet.no ©

Scandec omsatte for nesten 150 millioner kroner i 2018, en solid økning fra 110 millioner i 2017. Selskapet ledes av Knut Øversjøen.

Scandec skilter med 650 års erfaring

Pensjonerer seg som 72-åring etter 25 år i Scandec

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like