Se oss i sosialt media

ARRANGEMENT

Secret Garden avlyser alle konserter – Fionnuala behandles for kreft

Publisert

den

Fionnuala Sherry i Secret Garden er under behandling for brystkreft. Dermed avlyser duoen alle konserter ut året.

Det betyr at både en omfattende Kina-turné denne høsten så vel som konserter i Norge, Australia og Korea i kjølvannet av Secret Gardens nyeste album «Storyteller» avlyses.
Facebook-siden til bandet opplyses det at den irske fiolinisten og sangeren har vært gjennom to operasjoner, og nå er i gang med strålebehandling og cellegift. Secret Garden vil på råd fra Sherrys leger vente med å gjenoppta spillingen til hun er ferdig behandlet.
– Det vil bli en utfordrende tid fremover – men det å vite at vi vil komme tilbake og turnere så raskt som mulig, vil gi meg innsatsviljen og støtten for å komme meg gjennom behandlingen, skriver Fionnuala Sherry (56).
– Selv om det er skremmende å få en slik diagnose, er jeg veldig takknemlig for at vi hadde spilt inn og sluppet vår nye CD. Responsen så langt har vært fantastisk, og jeg er virkelig takknemlig for all positivitet og støtte som vi har fått, heter det videre i Sherrys uttalelse.
– Dette er selvfølgelig veldig trist, men det viktigste er alltid å prioritere helsen først, sier Rolf Løvland til Fædrelandsvennen.
Secret Garden håper å gjenoppta spillingen i midten av neste år.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Facebook

populær