ARTISTOMTALE

Settet opp ekstrakonsert med Rammstein i Trondheim

Slik så det ut da Rammstein holdt Oslo-konsert på Ullevaal stadion i august. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix.

– Aldri før har et metalband solgt like mye billetter i Norge som de tyske pyroheltene, hevder arrangøren av Rammstein-konserten i Trondheim.

Etter å ha solgt ut konserten med de tyske metalheltene 26. juli 2020, og opplevd en kontinuerlig etterspørsel etter flere billetter, er det nå duket for ekstrakonsert i Granåsen 27. juli 2020.

ANNONSE FRA BOSE:

– Vi har virkelig jobbet hardt for å få dette til og det er utrolig at det skjer! Det kommer til å bli en av de største konsertopplevelsene som Norge og Trondheim noen gang har sett. To stadionkonserter etter hverandre, med det største rockebandet og det villeste showet i verden. Fantastisk!, sier Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i All Things Live.

Rammstein gjorde sitt inntog på Ullevaal stadion i august 2019 med det Vaughan beskriver som den største sceneproduksjonen Norge noen gang har sett foran 30.000 publikummere.

Til neste sommer er det trøndernes tur til å oppleve mer pyro, magi og flaggermuslignende konfetti. Billettsalget starter fredag 6. desember, melder All Things Live videre. (NTB)

Klare for dobbelt norgeskonsert på Granåsen neste sommer: Rammstein. Foto: Olaf Heine.

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like