Se oss i sosialt media

ARTISTOMTALE

Skambankt lover helaftens TV-kveld med både rock og fjernsynskjøkken

Publisert

den

Skambankt trakk tidlig 4.000 tilskuere til sin første strømmekonsert da koronaen kom. Nå tar de steget videre – og byr på en helaften i Stavanger konserthus, formet som et helt TV-show.

– La oss ta det litt lenger. Streame en slags TV-sending. En helaften, med reportasjer, programleder, konsert, to scener, stor produksjon, late night-show, fjernsynskjøkken med mer, oppsummerer Skambankt-sjef Terje Winterstø Røthing tanken bak arrangementet.
Egentlig skulle Skambankt trådt til med rockekonsert på hjemmebanen og favorittscenen Folken fredag 15. mai 2020.
– Det skulle vært årets festaften. En gave til oss selv og til publikum som har ventet på at vi skal legge fra oss kassegitarene og spille skikkelig rock igjen, sier Winterstø Røthing, og sikter til at bandets hittil seneste turné var akustisk i kjølvannet av det ditto «1994»-albumet, som kom på tampen av 2019.
Koronaen satte en stopper for rockecomebacket i sin opprinnelig planlagte form. Men nå lover Skambankt-sjefe at det likevel blir rockekonsert.
– Det skal streames. Ikke et fullgodt alternativ til en livekonsert, men vi kompenserer med å strekke konseptet så langt vi klarer, sier han.
Dermed trengte de mer plass, og flyttet det hele til konserthuset i Stavanger. «TV-showet» skal vises i tiden åtte til elleve fredag kveld på Skambankts facebookside, YouTube, Aftenbladet.no og TV Vest. Men Terje Winterstø Røthing later til å grue seg litt, og ytrer i pressemeldingen:
– For tre uker siden virket dette som en fantastisk idé. Nå nærmer det seg, og vi aner strengt tatt ikke hvordan dette kommer til å lande. Det blir en helaften med Skambankt. Men vi har aldri laget «TV-show» før, så dette blir uansett noe helt annet, enten det blir bra eller katastrofalt. Det eneste vi er helt trygge på er at konserten blir bra.
Publikum kan vippse et valgfritt beløp, og bandet lover at overskuddet vil deles med Gatemagasinet Asfalt. På Facebook advarer bandet mot falske eventer som er opprettet.
(NTB)

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mai 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Facebook

populær