Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Her er vårnyhetene fra DX: Nye rapportmuligheter og utrulling av dxPos

Avatar photo

Publisert

den

I forkant av NKN-konferansen har billettleverandøren DX flere nyheter å komme med som gjør brukerhverdagen enklere for kulturhusene. Her er en oppsummering.

DX Web er det nye, topp moderne administrasjonsverktøyet for kulturhusene, hvor man både kan kjøre kulturhusdrift og forestillinger, kiosk og kino, om man ønsker det.
DX legger i disse dager ut oppgjørsrapporten på dxweb-plattformen.
Dette er blant de siste viktige funksjonene som DX-kundene har ventet på, og vil forenkle mye i den daglige driften.
Oppgjørsrapporten benyttes til oppgjør mot leietakere, med avregningen på billettsalg, avgifter, leiekostnader og provisjon.
GDPR: Den norske Personvernloven erstattes 25. mai 2018 av en ny EU-forordning, GDPR (General Data Protection Regulation).
Dette innebærer at DX og deres partnere må inngå en ny avtale som sikrer korrekt bruk av personvern for billettkjøpere og at de sammen opprettholder forordningen.
DX har nå fått på plass at våre partnere kan signere denne avtalen via Bank-ID på mobil. Avtale vil bli sendt ut på e-post med link til signering.
NKN-rapport: I samarbeid med Norsk kulturhusnettverk (NKN) lager DX en rapport som forenkler rapportering til departement og kommunale organer. NKN har definert et felles sett av kategorier som det rapporteres på. Alle kunder av DX som er medlem i NKN får tilgang til denne rapporten.
dxPos: DX holder i disse dager på å rulle ut den nye løsningen for billett- og produktsalg lokalt til sine kunder. Per nå er det ca 35 kasser som kjører på den nye løsningen, og tilbakemeldingene er veldig bra, forteller DX.
Stabilitet, sikkerhet og brukervennlighet er sentrale stikkord for den nye løsningen. Fokus i den nye løsningen er at den skal oppfylle kravene til den nye kassaloven, noe som er pålagt for alle nye kassaløsninger levert etter 1. januar 2018.
Blogg: DX har startet en blogg hvor de ønsker at både partnere, potensielle nye kunder og billettkjøpere kan få et innblikk i hvem DX er og hva de jobber med. Her poster DX alt fra tips til markedsføring, produktoppdateringer, portretter for å bli kjent med ansatte i DX og andre saker som måtte komme. DX ser på dette som en god og produktiv måte å få kontakt med kunder og partnere og en god kanal for å kunne gi litt kompetanse tilbake.

Illustrasjonsbilde av ny NKN-rapport i DX’s billettsystem.


 
http://kulturhusmagasinet.no/na-svever-snart-hele-dx-systemet-i-nettskyen/
http://kulturhusmagasinet.no/dx-har-samlet-inn-en-million-kroner-til-redningsselskapet/
http://kulturhusmagasinet.no/dx-med-ny-markedssjef/
http://kulturhusmagasinet.no/vipps-en-over-natten-suksess-for-dx-kundene/
http://kulturhusmagasinet.no/dx-fyller-20-ar-fra-kinofokus-til-komplett-kulturhusleverandor/
http://kulturhusmagasinet.no/dxs-pionerkunde-er-stralende-fornoyd-med-incode/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

desember 2023
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Facebook

populær