ARRANGEMENT

Tidenes korteste turné for Åge: Én konsert – på lørdag

Åge Aleksandersen & Sambandet under konserten i Oslo Spektrum i 2019. Lørdag 23. mai 2020 spiller de årets eneste konsert på årets sommerturné – resten er avlyst. Arkivfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

I år skal Åge og Sambandet bruke lenger tid på å øve til sommerturneen – en hel uke – enn på hele turneen til sammen. Det blir med den ene konserten lørdag 23. mai 2020.

Åge Aleksandersen skal fra mandag 18. mai øve en arbeidsuke med Sambandet, før miniminiturneen sin, melder Adresseavisen.

ANNONSE FRA BOSE:

Det skal bli nye varianter av gamle låter, finjustering av repertoar og gjennomkjøring med full produksjon – lyd, lys og videoinnslag. Det blir også nye låter med video. Alt for den ene konserten årets sommerturné kokte ned til.

Nettkonserten blir produsert i kongressalen til Clarion Brattøra, med ekstra utbygd scene med rom for avstand mellom musikerne i det fulltallige Sambandet, som inkluderer full blåserrekke.

– Vi må tenke nytt også på oppsett og bevegelser, det blir ikke mye klining på scenen, nei, sier Aleksandersen.

Flere konserter på Rockefeller i Oslo til høsten 2020 står for øvrig fortsatt på programmet, men veteranen er realistisk pessimist.

– Sånn som jeg ser det nå, kan jeg ikke se at en sånn klassisk tett og svett Rockefeller-konsert bli gjennomført i høst. Men ting kan jo endre seg fort, sier han.

(NTB)

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like