ARTISTOMTALE

Tre 80-tallsveteraner slår seg sammen som Veteranene

Veteraner (fra venstre): Ole Jacob Evenrud, Dag Ingebrigtsen og Knut Erik Østgård.

Dag Ingebrigtsen (The Kids og TNT), Knut Erik Østgård (Return) og Ole Jacob Evenrud (Ole i’Dole) kaller seg Veteranene.

Sommeren 2019 skal den nye trioen legge ut på norgesturné, og nå er konseptet klart for booking, melder Nama Management & Events.

ANNONSE FRA BOSE:

Men etter bildet å dømme har de allerede opptrådt sammen i noen få andre sammenhenger. Nå blir det dermot et mer helhetlig felleskonsept.

De tre karene er pr. høsten henholdvis 59, 54 og 55 år gamle. Det loves en «forrykende hitparade av en konsert», med bare ekstranumre. For hits har det vært mange av.

Låter som: «Forelska i lærer´n», «Værra med mæ hjem i natt», «Sing me a song» og «Det va´kke min skyld» kommer på løpende bånd når de tre gode vennene Dag Ingebrigtsen, Knut Erik Østgård og Ole Evenrud møtes til konsert.

Dag er kjent som mannen bak The Kids» og TNT og var sanger i Tindrum. Han har sunget og skrevet sanger som: «Forelska i lærer´n», «Værra med meg hjem i natt», «Harley Davidson», »Kings of the seven seas» og «Drums of war»

Knut Erik er kjent som sangeren i «Return» og stemmen til «Sing me a song», «Bye bye Johnny», «To the top» og «Change the attitude» m.fl

Ole var kanskje mest kjent som «Ole i`Dole» på 80-tallet og leverte hits som: «Det va´kke min skyld», «Hvis jeg var Gud» og «This town ain´t big enough for the both of us».

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like