Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Yesplan på frierferd til den norske kulturbransjen

Avatar photo

Publisert

den

De to første norske kundene er på plass for Yesplan, og nå kjører de i gang en sjarmoffensiv for å skaffe seg flere kunder.

Yesplan er et skybasert management-system for kulturhus, teatre, kunstsentre, museer, kinoer, festivaler og konserthaller, hvis konsept er: «Jobb raskere, smartere og bedre» med å samle alle ting på et sted.
19. mars 2019 vil det belgiske firmaet presentere produktet sitt hos Drammens Teater, med arrangementet «The Yesplan On Tour».
I Norge har Dansens hus, Norges nasjonale scene for dans på Vulkan i Oslo og Olavshallen i Trondheim skrevet kontrakt med selskapet.
Selskapet har så langt over 200 kunder i Europa.

Belgierne har nemlig blitt markedsleder i hjemmemarkedet i løpet av første driftsår i 2011-2012, og så økte de til nabolandene: Sveits, Østerrike, Luxemburg, Nederland og Storbritannia. De to siste tilskuddene er Danmark og Norge.
Konseptet slår an.
Konsulent Erik Temmermann forklarer:
– De fleste lagrer dato i mange systemer. I Excel, Outlook, i et billettsystem, i en skytjeneste. Med Yesplan er alt dette en saga blott. Du lagrer alle data i et system.
Yesplan gjorde sitt første fremstøt i Norge under Norske kulturhus’ konferansen i Drammen høsten 2018, og det er altså til samme by selskapet nå vender tilbake for å forsøke å overbevise enda flere kulturetablissjementer om systemets fortreffelighet.
Temmermann er tilstede, og det samme er Yesplans mann i Norge, Wim Caiser.
Marit Glimstad, program- og markedssjef for Olavshallen i Trondheim, uttaler at de har blitt godt oppfulgt etter at de installerte systemet. En britisk teaterdriver, James Mackenzie-Blackman fra Eden Court Theatre , tvitret nylig at man bør se på systemet om man har opplevd «venue/tour booking hell». Han skriver at Yesplan har endret hvordan teateret drives.
 
http://scenemagasinet.no/leverandorene-mann-og-kvinner-av-huse-for-kulturhuskonferansen/
http://scenemagasinet.no/yesplan-og-tix-skal-sammenkobles/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær