Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Yesplan på frierferd til den norske kulturbransjen

Publisert

den

De to første norske kundene er på plass for Yesplan, og nå kjører de i gang en sjarmoffensiv for å skaffe seg flere kunder.

Yesplan er et skybasert management-system for kulturhus, teatre, kunstsentre, museer, kinoer, festivaler og konserthaller, hvis konsept er: «Jobb raskere, smartere og bedre» med å samle alle ting på et sted.
19. mars 2019 vil det belgiske firmaet presentere produktet sitt hos Drammens Teater, med arrangementet «The Yesplan On Tour».
I Norge har Dansens hus, Norges nasjonale scene for dans på Vulkan i Oslo og Olavshallen i Trondheim skrevet kontrakt med selskapet.
Selskapet har så langt over 200 kunder i Europa.

Belgierne har nemlig blitt markedsleder i hjemmemarkedet i løpet av første driftsår i 2011-2012, og så økte de til nabolandene: Sveits, Østerrike, Luxemburg, Nederland og Storbritannia. De to siste tilskuddene er Danmark og Norge.
Konseptet slår an.
Konsulent Erik Temmermann forklarer:
– De fleste lagrer dato i mange systemer. I Excel, Outlook, i et billettsystem, i en skytjeneste. Med Yesplan er alt dette en saga blott. Du lagrer alle data i et system.
Yesplan gjorde sitt første fremstøt i Norge under Norske kulturhus’ konferansen i Drammen høsten 2018, og det er altså til samme by selskapet nå vender tilbake for å forsøke å overbevise enda flere kulturetablissjementer om systemets fortreffelighet.
Temmermann er tilstede, og det samme er Yesplans mann i Norge, Wim Caiser.
Marit Glimstad, program- og markedssjef for Olavshallen i Trondheim, uttaler at de har blitt godt oppfulgt etter at de installerte systemet. En britisk teaterdriver, James Mackenzie-Blackman fra Eden Court Theatre , tvitret nylig at man bør se på systemet om man har opplevd «venue/tour booking hell». Han skriver at Yesplan har endret hvordan teateret drives.
 
http://scenemagasinet.no/leverandorene-mann-og-kvinner-av-huse-for-kulturhuskonferansen/
http://scenemagasinet.no/yesplan-og-tix-skal-sammenkobles/

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

september 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Facebook

populær