ARRANGEMENT

Elton John til Telenor Arena i september 2020

Elton John kommer til Oslo i september neste år i forbindelse med sin avskjedsturné. 26. og 27. september spiller han i Telenor Arena. her er han fotografert i 2014 da han spilte i Oslo Spektrum. Foto: Per Løchen / NTB scanpix.

Elton John kommer til Bærum i september neste år i forbindelse med sin avskjedsturné. 26. og 27. september spiller han i Telenor Arena.

Onsdag ble det kjent at artisten legger til 16 konserter i Europa til turneen.

ANNONSE FRA BOSE:

Billettene legges ut til salg mandag 11. november.

Farewell Yellow Brick Road startet i USA for over ett år siden. På den tre år lange turneen gjennomfører Elton John mer enn 350 konserter på fem kontinenter, før den avsluttes i 2021.

– Etter over 36 år med samarbeid, er det både en glede og med litt vemod at vi ønsker Elton John velkommen tilbake for hans siste to konserter i Norge og Oslo. Han leverte et fyrverkeri av et show i Bergen før sommeren og vi gleder oss til å oppleve det igjen i Telenor Arena, høsten 2020, sier Rune Lem i Live Nation Norge.

Farewell Yellow Brick Road er en pågående avskjedsturné av den britiske musikeren Elton John som begynte i Allentown, Pennsylvania 8. september 2018. Den er ment å være Johns siste turné og vil bestå av mer enn 300 konserter over hele verden. Wikipedia (engelsk)

ANNONSE
ANNONSE
Si din mening om denne artikkelen

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Du vil kanskje også like