ARRANGEMENT

Elton John til Telenor Arena i september 2020

Elton John kommer til Oslo i september neste år i forbindelse med sin avskjedsturné. 26. og 27. september spiller han i Telenor Arena. her er han fotografert i 2014 da han spilte i Oslo Spektrum. Foto: Per Løchen / NTB scanpix.

Elton John kommer til Bærum i september neste år i forbindelse med sin avskjedsturné. 26. og 27. september spiller han i Telenor Arena.

Onsdag ble det kjent at artisten legger til 16 konserter i Europa til turneen.

ANNONSE FRA BOSE:

Billettene legges ut til salg mandag 11. november.

Farewell Yellow Brick Road startet i USA for over ett år siden. På den tre år lange turneen gjennomfører Elton John mer enn 350 konserter på fem kontinenter, før den avsluttes i 2021.

– Etter over 36 år med samarbeid, er det både en glede og med litt vemod at vi ønsker Elton John velkommen tilbake for hans siste to konserter i Norge og Oslo. Han leverte et fyrverkeri av et show i Bergen før sommeren og vi gleder oss til å oppleve det igjen i Telenor Arena, høsten 2020, sier Rune Lem i Live Nation Norge.

Farewell Yellow Brick Road er en pågående avskjedsturné av den britiske musikeren Elton John som begynte i Allentown, Pennsylvania 8. september 2018. Den er ment å være Johns siste turné og vil bestå av mer enn 300 konserter over hele verden. Wikipedia (engelsk)

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like