Se oss i sosialt media

ARTISTOMTALE

Abba og Beatles til hele landet

Publisert

den

Høsten 2019 er det duket for det tredje året med Thank You For The Music: Vi elsker Abba-konseptet fra Over Norge. Selskapet tar også Chat Noirs Oslo-suksess, «Vår Beatles-hyllest», på turne til våren 2019.

– Vi har hatt enorm suksess med to norgesturnéer, med lange spilleperioder i Oslo og flere utsolgte dager på rad på steder som Olavshallen, Grieghallen, Stavanger konserthus, med flere, forteller produsent Terje Stenstad i Over Norge. 
Pr. vinteren 2019 er det solgt over 70.000 billetter til Abba-konsertene. Når stjernelaget bestående av Inger Lise Rypdal, Rita Eriksen, Jannike Kruse, Espen Grjotheim og Tommy Fredvang igjen legger ut på veien blir det også første gang at en forestilling i regi av Over Norge får Nord-Norge får besøk. Store reisekostnader har forhindret dette tidligere.

Den norske Abba-gjengen har lagt til et medlem! Inger Lise Rypdal (midten) er også med i The Beatles-showet. Fra venstre: Rita Eriksen, Espen Grjotheim, Inger Lise Rypdal, Jannike Kruse og Tommy Fredvang.Turnéen starter 11. september 2019, på tjukkeste Østlandet, i Kolben kulturhus på Kolbotn i Oppegård kommune, men besøker så fra 9. oktober 2019 Stormen konserthus, og så videre til Harstad kulturhus og Tromsø kulturhus. Noen mulighet for å vise konserten i Terje Stenstads hjemby, Narvik, blir det ikke. Der finnes det ikke konsertscene stor nok, forteller han.
– Blir det endringer i Abba-showet?
– Ja, den nye Mamma Mia!-filmen har inspirert artistene, så her må noen sanger utgå og nye kommer inn. Denne gang gjøres det endringer. Det kommer et fargerikt nummer, kostyme- og sangmessig, av «Super Trouper». Abba-showet får enorm respons fra publikum. De vet at dette er kvalitet.
Regien er ved Johan Osuldsen og med Hans Einar Apelland som musikalsk leder.
 

«Vår Beatles-hyllest» (fra venstre): Jørn Hoel, Lise Karlsnes, Bjarte Hjelmeland, Inger Lise Rypdal og Atle Pettersen.


 
Vårshowet 2019 fra Over Norge er «Vår Beatles-hyllest», hvor fem av Norges mest kjente artister deler scene: Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Bjarte Hjelmeland, Atle Pettersen og Lise Karlsnes. Sammen skaper de musikalsk magi av alle klassikerne fra verdens største musikkband – The Beatles. Dette konsertkonseptet har gått på Chat Noir i Oslo siden premieren 6. september 2018, og det er solgt rundt 30.000 billetter til nå.
– Dette er den største produksjonen jeg har gjort som produsent, forteller Terje Stenstad.
Beatles-hyllesten starter med fire dager hos Drammen teater fra 13. februar, og så går det slag i slag på kulturhus frem til april 2019.
– Beatles-showet selger bra, men Abba selger mer, fastslår Over Norge-sjefen.
– Hva annet kan du by på i 2019?
– Vi kommer med en stor satsing neste høst, som skal lanseres våren 2019. Og det kommer to nye humorshow til høsten 2019, røper Stenstad, og lover å fortell mer til neste år.

Terje Stenstad. Foto: Annabel Williams.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2022
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Facebook

populær