Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Bary: Ønsker samarbeid mellom bransjeforeningene

Avatar photo

Publisert

den

DRAMMEN: Gründer Morten Bakke i Bary AS er veldig glad de fikk være med på Norske kulturhus’ konferanse, og tror på samarbeid med Bransjeforeningen for sceneteknisk produksjon.

– Vi har selv vært initiativtakere til Bransjeforeningen for sceneteknisk produksjon. Der har vi over 70 prosent oppslutning fra vår bransje, forteller Morten.
Foreningen ble stiftet høsten 2015.
Bakke sier at flere av de samme problemstillingene går om hverandre: for de som leverer varer og tjener innen scenetekniske produksjon, og de som driver stedene.
– Jeg har derfor luftet forslaget om at vi kanskje bør jobbe sammen for å få bedre og raskere resultater.
– Hvor nyttig var det for Bary å være med på messen?
– Vi er veldig glad for at vi fikk muligheten til å være med på denne konferansen og messen! Vi setter stor pris på at vi ble invitert. Det har vært to hyggelige dager, både med eksisterende og potensielle kunder og ikke minst våre hyggelige konkurrenter.
http://kulturhusmagasinet.no/bary-er-fem-ar-og-barydagene-er-her-igjen/

Forretningsutvikler Morten Bakke fra Bary. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©


– Fikk dere nye kontakter?
– Ja, flere! Listen ble etter hvert lang, og vi har definitivt knyttet nye kontakter som vi forhåpentligvis vil jobbe med i lang tid fremover.
– Hva slags produkter viste folk mest interesse for?
– Siden vi hadde begrenset utstillingsplass, tok vi med oss litt nyheter som viste seg å falle i god smak. Vi har nylig blitt leverandør av et britisk lampemerke som heter Core. Disse selger batterilamper på trådløst styring som kan brukes både inne og ute. De kommer ferdig med lademulighet direkte i transportkassa. Mange så mulighetene til å raskt lage hyggelig miljøbelysning både inne og ute ved arrangementer og konserter på kulturhusene. De har også batteridrevne LED-lamper som kan stå på bord/buffeter osv. som også kan styres trådløst. Et behov veldig mange viser seg å ha. Vi hadde også med noen nye bevegelige lamper fra Ayrton som vekker stor oppsikt! Vi sier det er den nye bransjestandarden, med et lite glimt i øyet. Bare vent å se!
Les om flere av deltakerne i vår messe/konferansereportasje her:
http://kulturhusmagasinet.no/leverandorene-mann-og-kvinner-av-huse-for-kulturhuskonferansen/
FAKTA: Bransjeorganisasjonen Norske kulturhus arrangert høstkonferanseUnion Scene i Drammen mandag og tirsdag 15-16. oktober 2018. Det var over 200 påmeldte deltakere, og for første gang med faglig innhold for alle faggruppene hos kulturhusene. Dermed ble det arrangert en minimesse med leverandørmedlemmene.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær