Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

(+) Yesplan og Tix skal sammenkobles

Avatar photo

Publisert

den

DRAMMEN: Yesplan har fått en stor fordel i norgeslanseringen. Nyetablerte Tix har sagt ja til integrasjon.

Yesplan er et skybasert management-system for kulturhus, teatre, kunstsentre, museer, kinoer, festivaler og konserthaller, hvis konsept er: «Jobb raskere, smartere og bedre» med å samle alle ting på et sted.

Det være seg alle kommende hendelser, kontakter, finanser og budsjett, ansatteadministrasjon, ressurser, rapporteringer m.v.

– De fleste lagrer dato i mange systemer. I Excel, Outlook, i et billettsystem, i en skytjeneste. Med Yesplan er alt dette en saga blott. Du lagrer alle data i et system, forteller konsulent Erik Temmermann i Yesplan til Kulturhusmagasinet.

Han var tilstede på Norske kulturhus’ høstkonferanse og presenterte Yesplan for første gang til potensielle norske kunder. Etter to dagers minimesse dro han og kollegaen, manager Wim Casier, tilbake til Belgia med tolv potensielle kunder på blokken. Eller rettere sagt: Innskrevet i Yesplan, selvsagt!

Konsulent Erik Temmermann i Yesplan hadde en jevn strøm av henvendelser under messen. – Vel verdt å komme hit, sa Temmermann. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

Og ved endt konferanse kunne han også røpe en nyhet: Nå går det mot full integrasjon mot billettsystemet Tix, som på tretten måneder har gått fra null til tretten kunder i Norge.
– Dette vil være ekstremt viktig for oss. Tix vokser veldig raskt i hele Skandinavia. Og vi fokuserer nå på samme område. Tix er klar for å utvikle en integrasjon, som sammen da vil gjøre oss til et sterkt tilbud til kulturhusene, at systemene snakker sammen, forteller Temmermann.

Tix-gründer Sindri Már Finnbogason forteller til Kulturhusmagasinet at han har stor respekt for Yesplan-utviklerne.

– Det ser veldig imponerende ut. Det er et veldig fleksibelt system, som er utviklet av noen som vet hva de driver med! sier han.

En ja-plan fra Yesplan: Erik Temmermann (t.v.) og Wim Casier. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

Finnbogason sier at Tix gjerne vil jobbe med dyktige folk, og at Tix-teamet gleder seg til å skape denne integrasjonen, som vil være et stort pluss for de Tix-kundene i hele Norden som velger Yesplan for å styre sine kulturhus. I praksis kan da hendelsen/arrangementet legges inn i Yesplan og automatisk bli overført til billettsystemet.
Belgiske Yesplan har allerede signert den første norske kunden. Det er et ikke-navngitt sted i Oslo, og de skal «gå live» i januar 2019. Musikkhuset Århus i Danmark er også i gang, og nå satses det på å erobre Skandinavia. Belgierne har nemlig blitt markedsleder i hjemmemarkedet i løpet av første driftsår i 2011-2012, og så økte de til nabolandene: Sveits, Østerrike, Luxemburg, Nederland og Storbritannia. Selskapet har så langt 200 kunder i Europa.

Avtale! Tix-gründer Sindri Már Finnbogason og konsulent Erik Temmermann i Yesplan. Foto: John Berge, Kulturhusmagasinet.no ©

http://kulturhusmagasinet.no/lykken-er-tallet-13-for-tix/
http://kulturhusmagasinet.no/ny-milepael-for-tix-har-fatt-ti-kunder-i-norge/
Les historien om TIX her:
http://kulturhusmagasinet.no/billettsystemet-tix-pa-vei-inn-i-norge/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær