Se oss i sosialt media

ARTISTOMTALE

Blandet mottakelse for Ariana Grandes første britiske storkonsert siden Manchester-terroren

Publisert

den

Lørdag 17. august sto Ariana Grande på O2-scenen i London på det som var hennes første fulle konsert på britisk jord siden Manchester-opptredenen i 2017 – som endte i et grusomt terrorangrep.

– Takk for en mer enn magisk åpningskveld. Jeg er så glad for å være tilbake, tvitret Grande (26) i etterkant av konserten, som var den første av tre i London. Hun opptrer på Pride-arrangementet i Manchester lørdag – før turen går videre til kontinentet og etter hvert Norge.
Her er det Telenor Arena utenfor Oslo som får besøk 3. oktober av Ariana Grande på hennes «Sweetener»-verdensturné, som startet i mars på hjemmebane i USA.
Ifølge BBC bød sceneshowet i London på et sett med 24 sanger, hovedsakelig hentet fra albumet ved samme navn – inklusive «No Tears Left to Cry», mens hun avsluttet med tittellåten til sin nyeste listetoppende album, «Thank U, Next».

Grande tok med seg en neonfarget limousin på scenen, der hun også gjenskapte Da Vincis siste nattverd – mens på den nye låten «Boyfriend» kom også samarbeidspartnerne i Social House inn. En enorm, falsk måne seilte også opp bak henne, mens falske penger dalte fra taket.

The Guardian ga tre av fem, og oppsummerte konserten som «publikumstekkende storlåter om kvinnelig motstandskraft», noe som bragte hennes fans til «høyfrekvent hysteri». Men én ting fikk ikke fansen, og det var åpenheten som Ariana Grande har fremvist i sosiale medier – der hun har tvitret om angst og tapet av ekskjæresten.
– Alle som håper å høre henne åpne hjertet, går skuffet hjem, fastslår anmelderen.
The Telegraph var mer fornøyd og slo til med en femmer for «en kveld med magi og melankoli fra den mest spennende, unge popstjernen». The Independent ga fire stjerner, under karakteristikken «et av de mest oppkvikkende popshowene av året» – men noterte seg at «One Last Time» manglet på settlisten.
(NTB)

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Facebook

populær