Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

Bright fikk gigantavtale på over 25 milioner kroner med Statsbygg

Avatar photo

Publisert

den

Den mest omfattende avtalen noensinne som Bright Norway har inngått er en realitet.

Bright Norway fikk nemlig den gjeve leveransekontrakten for AV–utstyr til det nye Nasjonalmuseet på Vestbanetomten i Oslo.
Det er en kontrakt verdt 25,5 millioner kroner.
Det nye Nasjonalmuseet blir Nordens største kunstmuseum, og samler de visuelle kunstartene billedkunst, kunsthåndverk, design og arkitektur.
Det nye Nasjonalmuseet skal ferdigstilles i 2019 og åpner for publikum i 2020. Det er plassert på den gamle Vestbanehallen, ved Aker brygge i Oslo.
– Denne type bygg er et segment vi har satset på. Det er langsiktige prosjekter, som tar lang lang tid, så det er utrolig kjekt når vi får til en slik signering, sier Jan-Inge Ingebrigtsen, administrerende direktør i Bright Norway AS, til Kulturhusmagasinet.

Ingebrigtsen beskriver det som «en veldig stor ordre, og en av de største installasjonene Bright noensinne har gjort – den er også teknisk krevende.»
 

Jan-Inge Ingebrigtsen, CEO i Bright Norway AS. Foto: John Berge, KINOMAGASINET.no ©


 
Oppdraget tar for seg prosjektering, leveranse og installasjon av overordnet system for management, energioppfølging, styring og kontroll over det nye byggets faste AV-systemer og komponenter. Digital infrastruktur som AV over IP for strømming av audiovisuell informasjon til dedikerte visningsflater til informasjon og kunstformidling.
AV-tekniske system løsninger for ulike rom typer som møterom, undervisningsrom, verksteder, digitalt laboratorium, kinosal/mediesal og multifunksjonssal.
I sistnevnte sal er det klart at Meyer Sounds Constellation, selve Rolls Royce av etterklangsanlegg som Bright beskriver det som, skal inn.

Nye Nasjonalmuseet skissert slik det kan bli seende ut på vinterstid. Illustrasjon: Statsbygg/ Arkitekt: Kleihues + Schuwerk.


http://kulturhusmagasinet.no/bransjeveteranen-asle-nilsen-storkoser-seg-fortsatt-med-lyd-og-opplevelser/

Constellation Acostic System-logo.


Mer om prosjektet på herværende nettsted om kort tid.
 

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær