Se oss i sosialt media

LEVERANDØR

«Bestemor»-lysbordet «alle» vil ha

Avatar photo

Publisert

den

Det er bestilt så mange på verdensbasis at det er månedsvis i venteliste for å få tak i lysbordet grandMA3 light fra MA Lighting International GmbH.

Lofoten kulturhus i Svolvær ble den første som fikk sin egen grandMA3 light levert av Bright Norway.
Firmaet har også levert til Parken kulturhus i Ålesund og det blir to-tre leveringer til i 2018, men de fleste andre må vente til 2019.
– Det er mer enn femten bestillinger så langt, forteller prosjektleder Hans Peter Jenssen hos Bright Norway til Kulturhusmagasinet.no.
Det nye flaggskipet til det tyske selskapet ble først presentert våren 2018 på prolight + sound 2018-messen i Frankfurt.
http://kulturhusmagasinet.no/bright-fikk-gigantavtale-pa-over-25-milioner-kroner-med-statsbygg/

Serie 1 av GrandMa kom 1997 og siden den gang har grandMA ifølge Jenssen «vært helt dominerende».
Han sier at «over 90 prosent av de store turnéene bruker grandMA»-lysmiksere. Også hos norske kulturhus og scener er lysbordet fra MA Lighting blant de mest populære, mener Jenssen.
– grandMA har en del funksjonalitet du ikke finner hos andre. Det nye lysbordet tar erfaringene fra tidligere serier og bygger videre på de. Operativsystemet er nytt, tryggere, mer stabilt og mer fleksibelt. På hardware-siden har man tenkt på nytt: hva trenger man i en lysmikser, rent hardware-messig? forteller Brights prosjektleder.
Bright Norway er nå «på veien» for å presentere lysbordet over det ganske land.

Morten Jørve, salg og distribusjonsjef hos Bright Norway, tar Bright Roadshow på veien. Her i Bølgen kulturhus i Larvik. Foto: Bright Norway.


Bright Roadshow har fokus på grandMA3 og lysprodukter. Tirsdag 25. september var første stopp, hos Bølgen Kulturhus i Larvik. De som møtte opp fikk en gjennomgang av nyheter ved grandMA3, Xline, Vari*Lite VL2600 og demonstrasjon av hvor raskt Nivtec kan monteres. Neste stoppested for Bright Roadshow er i Blå grotte i Fredrikstad, 9. oktober og så følger 23. oktober, Teateret – Kristiansand, og 1. november i Stavanger konserthus.

Servicemanager Johan Holmen forteller om grandMA3 under Bright Roadshow. Her i Bølgen kulturhus i Larvik. Foto: Bright Norway.
http://kulturhusmagasinet.no/bransjeveteranen-asle-nilsen-storkoser-seg-fortsatt-med-lyd-og-opplevelser/

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Facebook

populær