LEDIG STILLING

Chateau Neuf søker etter ny driftsjef

Chateau Neuf. Foto: Det Norske Studentersamfund.

Det Norske Studentersamfund på Majorstuen like nedenfor Universitetet i Oslo trenger ny driftssjef.

Chateau Neuf er tilholdsstedet for studentene, og en av Norges ledende konsert-, show- og eventsteder. De tilbyr lokaler i alle størrelser, fra møterom og mindre scener til Storsalen med sine 1.005 sitteplasser.

ANNONSE FRA BOSE:

Driftssjef Lene Knudsen har valgt å søke nye utfordringer, heter det i stillingsteksten, og scenedriverne «ser derfor etter den perfekte erstatter til å bli med oss i arbeidet videre.»

Driftssjefen sitter i ledergruppen som sammen med de andre avdelingslederne har det operasjonelle ansvaret for Chateau Neuf. Teamet pr. sommeren 2019 består av daglig leder Linn Cecilie Andresen, salgssjef André Titland, teknisk leder Bjørn Ola Opsahl og kommunikasjonssjef Mia Langås Flåta.

Storsalen på Chateau Neuf. Foto: Det Norske Studentersamfund.

Blant ansvarsområdene for driftssjefen finner vi personalansvar, kontakt med eksterne leverandører, konseptutvikling og vareutvalg for serveringsdrift, meny og –lokaler, varebestilling og kontroll av vareleveranser m.v.

Det Norske Studentersamfund ønsker seg helst søkere som har praktisk erfaring fra tilsvarende arbeid og gjerne har god kjennskap til utelivsbransjen, gjerne med utdannelse innenfor salg, markedsføring, restaurant eller reiseliv.

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like