Se oss i sosialt media

LEDIG STILLING

P3 starter jakten på ny musikksjef

Publisert

den

P3 har lyst ut stillingen som musikksjef i kanalen. Stillingen regnes som en av de mektigste i norsk musikkliv.

Vi er ute etter en person som vil utgjøre en forskjell og som vil løfte ny, norsk musikk, sier P3-redaktør Camilla Bjørn.
Nylig lyste P3 ut stillingen som musikksjef. Det skjer etter at kanalens mangeårige musikksjef Mads Borch Bugge i fjor gikk over i et vikariat som redaksjonssjef for radio og nett i P3. Samtidig tok tidligere Natt & Dag-redaktør Daniel Ramberg over for Bugge i et årsvikariat.
Nå blir det en ny rokering i P3. Bugge fått en ny stilling med ansvar for storsatsingene P3morgen, Lørdagsrådet og Christine. I mars ble det også klart at Daniel Ramberg skal inn i en nyopprettet stilling som sjef for nett og sosiale medier i P3.

Profilerte søkere

Da vikariatet som musikksjef ble lyst ut i fjor var blant andre Spotify-redaktør Malin Kulseth og P3s musikkprodusenter Wolfgang Wee og Adiele Helene Krüger Arukwe, blant søkerne, ifølge VG.
Daniel Ramberg var den gang den eneste søkeren som var unntatt offentlighet på søkerlistene.
I utlysningsteksten denne gangen skriver NRK at «Har du en kjærlighet for norsk musikk, liker å jobbe strategisk og analytisk sammen med andre og er klar for å ta ansvar – så håper vi du søker!.».

Tror på spennende søkere

– Jeg er helt sikker på at vi kommer til å få spennende søkere denne gangen også. Det er en viktig stilling, spesielt for unge mennesker som bruker P3s tilbud, sier Bjørn.
– Tidligere musikksjefer i P3 har vært mye fremme i offentligheten. Er det et krav at den nye musikksjefen er en profilert stemme?
– Det er ikke et mål at musikksjefen skal ha stått i offentligheten, og vi er ikke ute etter en bestemt profil, men du må forstå hva du skal forvalte. Det er et krav for å få ut potensialet i stillingen.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

februar 2024
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Facebook

populær