Se oss i sosialt media

KORONAVIRUSET

Christer Falk starter Koronerulling

Avatar photo

Publisert

den

«AS Norsk Musikk er lagt dødt. Tusener av våre favorittmusikere går nå og forbereder seg på trange tider. Arrangører er livredde for jobbene sine og lyd- og lysteknikere sitter hjemme og strikker (helt sant).»

Dette skriver Christer Falck på Facebook, som nå har lagt ned bokforlag og plateselskap og er i gang med HES&FALCK, som han beskriver som «en slags trilling til de allerede eksisterende firmaene HES PR og HES & CO.»
Da hele kultur-Norge ble stengt gikk de neste døgnene gikk med til å prøve å finne en løsning som kan sørge for at artister, bandmedlemmer, lyd- og lysteknikere og arrangører kanskje kan få en liten slump penger, selv i disse dager.
Konseptet ble Koronerulling, som nå skal «lage mange strømmekonserter.»
«Ikke det at det er noe unikt og revolusjonerende. Det er mange som driver med lignende ting nå. Brakkesyke 2020 er en nydelig tjeneste som jeg har hatt stor glede av de siste dagene, og jeg vet om et titalls andre som jobber med tilsvarende prosjekter. Men det som er vårt mål er i korte trekk: Masseproduksjon og høy kvalitet. Målet vårt er at vi skal produsere seks konserter hver dag i første omgang, og 10-12 pr. dag i runde to. Nå er vi i full gang med å booke artister. I alle sjangre. Det viser seg heldigvis å være lettere enn vi fryktet,» skriver Falck.

John Berge er fra Kristiansund og har drevet med musikk siden tenårene. Han har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Annonse

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev omtrent to ganger i måneden.

mars 2024
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Facebook

populær