ARRANGEMENT

Daniel Kvammen og Torgeir Waldemar inntar Plenen – vis-à-vis Elvefestivalen

Da Plenen hadde premiere i fjor samtidig med Elvefestivalen i Drammen, spilte artistene i den øverste containeren – mens publikum kjøpte mat og drikke i «etasjen under». Foto: Romfarer United.

En grønn gratisfestival i Drammen, som går av stabelen på den andre siden av elven for Elvefestivalen nest siste helgen i august 2019, har de første artistene klare.

Daniel Kvammen, Torgeir Waldemar og Maria Solheim skal underholde på Plenen på Strømsø Torg i Drammen sammen med Fredrik Høyer/DJ Bendik Baksaas og Karethe Eriksen.

ANNONSE FRA BOSE:

I 2018 kom rundt 1.500 publikummere til gratisfestivalens premiere. Bak står en lokal restaurant sammen med kulturarrangørene i Romfarer United og Byen Vår Drammen – og med velsignelse fra Elvefestivalen , som går av stabelen parallelt.

Målet er å få opp aktiviteten på «sin» side av Drammenselven. For under Elvefestivalen er de fleste arrangementene plassert på Bragernes, mens det er lite aktivitet på Strømsø-siden.

– Målet med Plenen er å skape en god møteplass, med roligere atmosfære, og en litt annen profil enn resten av Elvefestivalen, sier daglig leder Jon Christian Thomassen hos Frukt & Grønt om arrangementet. (NTB)

 

ANNONSE
ANNONSE
John Berge John Berge

Du vil kanskje også like