ARRANGEMENT

Enda flere vil se Klovner i Kamp

Høytidelig oppstilte Klovner i Kamp: Thomas Gullestad (Fingern), Aslak Hartberg og Esben Selvig (Dansken). Foto: Heiko Junge / NTB scanpix.

– Vi kan ikke annet enn å lytte til gatene, melder Rockefeller – som nå setter opp en tredje konsert med Klovner i Kamp på Sentrum Scene.

Da billettene røk unna til første konsert ut for å feire Klovnenes 25-årsjubileum, ble det satt opp en ekstrakonsert dagen før. Også den solgte ut.

ANNONSE FRA BOSE:

Dermed blir det nå konserter med Alis, Fingern og Dansken tre dager til ende på Sentrum Scene, fra 14. til og med 16. november.

– Denne kvelden åpner vi også opp galleriet for de under 18 år, slik at ungdommen også kan få med seg de stadig like aktuelle hiphop-heltene fra 90-tallet og frem til i dag, heter det fra arrangørhold.

Bak seg har Klovner i Kamp to EP-er, fire album, Spellemannpris for «Bjølsen Hospital» i kategorien årets hiphop i 2001, og Edvardpris i 2002 for tekstene til låten «Nattens sønner».

Gruppen byr på denne uttalelsen i forbindelse med jubileet:

– 25 år er jo er den perfekte alder. Da er man fortsatt ung og viril, men samtidig har man begynt å bli klokere. Herfra går det bare nedover.

ANNONSE
ANNONSE

Du vil kanskje også like