FESTIVAL

Det blir ingen Slottsfjell-festival i 2019

Det blir ingen Slottsfjellfestival i år, men arrangørene lover å komme sterkt tilbake i 2020. Dette bildet ble tatt under festivalen i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix.

Slottsfjellfestivalen i Tønsberg avlyses i 2019, men arrangørene satser på at festivalen er tilbake for fullt i 2020.

Festivalledelsen kunngjorde i april at de er kommet til enighet med kreditorene, og at det er grunnlag for videre drift, men at det ikke blir festival i 2019.

ANNONSE FRA BOSE:

– Det har tatt mye tid å komme fram til en løsning, og vi må derfor dessverre innse at løpet nå er kjørt med tanke på en festival til sommeren, sier festivalens styreleder Øystein Ronander til Dagbladet.

Tønsberg-festivalen har i lengre tid slitt med røde regnskapstall. Festivalen i 2018 var den 16. i rekken, og den kom bare i havn fordi artister og leverandører aksepterte solide kutt i betalingen.

Festivalen som arrangeres på det historiske «fjellet» midt i Tønsberg, har vært gjennom flere måneder med forhandlinger med kreditorer.

– Forutsetningene er ikke til stede for å få til en god festival i 2019, og derfor vil vi heller prioritere å umiddelbart starte arbeidet mot neste år. Jobben med å definere profil og strategi for framtidas Slottsfjell er allerede godt i gang, og vi lover å komme sterkt tilbake i juli 2020, sier Ronander.

ANNONSE
ANNONSE
Redaksjonen Redaksjonen

Du vil kanskje også like